Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Det lille ekstra du fortjener

Vektkontroll

Ta kontroll med våre spesialutviklede hurtigmåltider.

Med de praktiske og smakfulle hurtigmåltider fra bodykey by NUTRIWAY™, har det aldri vært lettere å både nå og holde idealvekten din.

Det lille ekstra

Suksessen til bodykey-programmet ligger i en kombinasjon av nøye utviklede produkter og individuelle kostprofiler. Men programmet tilbyr også det lille ekstra: natural fat reducer og natural carb reducer. Disse to produktene er spesielt utviklet for å støtte vektkontrollprogrammet ditt og vil hjelpe deg med å redusere inntaket av uønsket fett eller karbohydrater (alt etter din spesifikke kostholdsplan).

natural fat reducer

Dette fettreduserende kosttilskuddet er basert på et 100 % naturlig fiberekstrakt fra fikenkaktusen, minimerer absorbering av ernæringsmessig fett og blokkerer opptil 27 % av alt fett i et måltid. I kombinasjon med et kosthold med redusert kaloriinntak og tilstrekkelig med fysisk aktivitet, er du godt på vei mot å kunne kontrollere vekten din!

natural carb reducer

natural carb reducer er basert på et 100 % naturlig fiberekstrakt fra hvite krypbønner. Det blokkerer opptil to tredjedeler av karbohydratene i et vanlig måltid på 600 kalorier. I kombinasjon med et kosthold med redusert kaloriinntak og tilstrekkelig med fysisk aktivitet, hjelper dette kosttilskuddet deg med å kontrollere vekten din!
Hvert kosttilskudd kommer i en praktisk beholder med 80 tabletter, og kan tas hver dag. Gjør ditt foretrukne kosttilskudd til en del av det daglige kostholdet ditt, og ta det f.eks. i forbindelse med hvert hovedmåltid.

Begynn reisen din

Unn deg en helt ny vektkontrollopplevelse! Kombiner ditt daglige treningsprogram med bodykey by NUTRIWAY, og begynn ferden mot idealvekten din!

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår