Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Enkelt, effektivt og godt!

Vektkontroll

Ikke vent – prøv våre praktiske bodykey hurtigmåltider i dag!

Ønsker du å gå ned i vekt – og holde vekten nede? Synes du det er vanskelig å spise sunt når du har det travelt på jobb? Eller liker du rett og slett ikke å lage mat? Da kan bodykeyTM hurtigmåltider være løsningen for deg!

Unik smak og svært praktisk

For å kunne føle seg bra og håndtere hverdagen bedre, må vi ta vare på oss selv og vårt eget velvære. Det første vi må gjøre for å klare dette, er å spise sunt. Det er her Amways nye serie med velsmakende bodykey™-hurtigmåltider og NUTRIWAYTM-kosttilskudd kan være til stor hjelp! De er velsmakende, praktiske og nyttige med tanke på porsjonskontroll.

Disse flotte hurtigmåltidene kommer i et fantastisk utvalg, med både supper, shaker, frokostbarer og en forfriskende urtete – alt enkelt innpakket. De er praktiske, smakfulle og perfekt for porsjonskontroll.

Velg det som passer deg

Amway vet at vi alle er forskjellige og har ulike behov, og har derfor utviklet tre forskjellige varianter av hvert hurtigmåltid: karbohydratredusert, fettredusert og balansert. Fargekodene vil hjelpe deg med å velge den riktige for deg. Ønsker du mindre fett? Velg den røde varianten. Føler du at du spiser for mange karbohydrater? Velg den gule. Eller vil du ha mindre av begge disse to? Velg den med oransje farge.

I tillegg har hvert produkt to gode smaker: sjokloade- eller vaniljeshake, sjokoladebar eller bar med røde bær og tomat- eller grønnsakssuppe. Hvilken smak skal du prøve først? Du kan diske opp med et velsmakende hurtigmåltid rett ut av boksen! Erstatt ett måltid hver dag med et bodykey hurtigmåltid, men husk å velge et tidspunkt på dagen da du er for opptatt til å kunne tilberede et hjemmelaget måltid. Dette vil hjelpe deg med å spare tid og kontrollere kvaliteten på og mengden med mat du spiser. Kombiner ett hurtigmåltid per dag med to vanlige måltider, og du har et variert og velbalansert daglig kosthold.

Vent ikke lenger – Finn ut hvordan du spiser og bestill dine første hurtigmåltider i dag!

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår