Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Stcoksy

Oppnåelige mål

Vektkontroll

Tre tips som kan hjelpe deg med å legge en oppnåelig vektkontrollplan for hele 2020!

Når klokken slår tolv ved midnatt den 1. januar, bringer det med seg en flom av håp og forventninger til det nye året som ligger foran oss. Siden et nytt år ofte er forbundet med nye starter og nyttårsforsetter, setter nok mange seg nye mål for helse, velvære og vektkontroll for 2020. I stedet for å sette deg urealistiske mål slik at du mister motet etter den første måneden, er det verdt å vurdere mer akseptable livsstilsendringer som du kan opprettholde på lang sikt. Vi håper de tre tipsene våre hjelper deg med å oppfylle forsettene du har satt deg for det nye året – og det splitter nye tiåret.

1. Sett deg realistiske, målbare mål

Vage formaninger til deg selv om å «spise mindre og trene mer» gjør ikke mye for å få kontroll med vekten. Det er enklere å bryte ned målene i mindre, målbare trinn, slik at det blir enklere å planlegge og holde følge med fremgangen. Enten målet ditt er å bygge større muskler, holde midjen ved like eller å løpe lengre, bør du sette deg bestemte mål slik at du kan måle fremgangen i løpet av året. Du kan for eksempel planlegge å løpe noen hundre meter lengre hver måned, eller øke vektene med noen hundre gram i kvartalet. Se videoen og prøv bodykey by NUTRIWAY™ Meal Replacement Soup Champignon with Parsley – den er enkel å lage og rik på vitaminer og mineraler, og supplerer en aktiv livsstil.

2. Gjør én ting hver dag som tar deg ett skritt nærmere målet ditt

Du kan for eksempel innlemme en 20-minutters spasertur i den daglige rutinen din, ta trappene istedenfor heisen eller bytte ut ett eller to måltider om dagen med en bodykey Dark Chocolate Meal Replacement Bar. De smaker godt, er fullpakket av verdifulle næringsstoffer og tilfredsstiller sulten. På denne måten føles det ikke som et offer eller som om du foretar drastiske livsstilendringer.

3. Tro på deg selv og gi deg selv en belønning når du når målene dine

Uansett hvilke vektkontrollmål du har satt deg, må du ha troen på at du kan nå dem – og belønne deg selv når du kommer i mål. Det står respekt av å holde seg til en plan – anerkjenn standhaftigheten din og ta en pause.

Enten du vil fokusere på å komme i form eller bare vil kontrollere vekten, og enten du liker søte saker eller foretrekker andre småretter, vil bodykey måltidserstatningsbarer og måltidserstatningssupper sørge for at du opprettholder nyttårsforsettene dine. Den enkle tilberedningen og muligheten til å spise mens du er på farten betyr at du ikke har noen unnskyldning til å la besluttsomheten vakle.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår