Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© stocksy.com

Kom deg i gang med mikrotrening

Vektkontroll

Kom deg i gang med mikrotrening

Hvordan går det med å holde kontroll på vekten? En travel livsstil med arbeid, barn og sosiale forpliktelser fører ofte til at vi må sette våre egne prioriteringer til side. En daglig treningsøkt kan være kortere enn du tror, og krever ikke noe spesialutstyr, så vi kan alle klemme inn litt trening på timeplanen.

Ett minutt = mange fordeler

Bare 60 sekunder med aktivitet kan gjøre stor forskjell! Prøv:

© Fotolia
  1. jogging på stedet

  2. jumping jacks

  3. armhevinger

  4. situps

  5. løping opp og ned trapper

© Fotolia

Hvis du trenger noe lettere for å komme i gang, kan du ta en myk gjenstand, for eksempel en sokk eller et skjerf, og kaste den opp i luften og ta imot igjen gjentatte ganger, flytt gjenstanden fra den ene hånden til den andre rundt midjen først den ene veien og så den andre, eller spark med ett ben, annenhver høyre og venstre, rett ut foran deg.

Bevegelse til musikk

En alminnelig sang varer omtrent tre minutter. Bruk en rask låt å danse til eller gjenta bevegelsene dine etter rytmen.

Du kan også begynne med lette bevegelser det første minuttet, og så virkelig ta i det neste minuttet, for eksempel med armhevinger, for så å gå tilbake til den lette aktiviteten det siste minuttet.

Ros deg selv

Etter bare én uke kan du se hvor bra du føler deg. Etter uke to og videre fremover kan du se den positive endringen i energinivået og muskeltonen – og i hodet. Prøv å gjenta mikrotreningene gjennom dagen, hver gang du har et ledig øyeblikk. Gjør det til en vane, for eksempel hver morgen før du vekker ungene eller før du skal hente dem på skolen. Og ikke glem å belønne deg selv med en Bodykey Meal Replacement Bar – perfekt når du er på farten.

På slutten av hver uke kan du se deg selv i speilet, smile og si «Godt gjort!»

For more hints and tips visit our "Amway, Together at home" content hub here

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår