Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Trening med dr. Kurscheid

Vitaminer og kosttilskudd

Slik nyter du sommeren samtidig som du styrker vanskelige områder som mage, rumpe og lår.

Det er sommer! Du har en nydelig dag foran deg, og du har planer om å nyte den i parken. Men hva med den turen til treningsstudioet som du hadde planlagt? Du får gå en annen gang... men det betyr ikke at du slipper å trene nå! Fysisk trening er svært viktig for kropp og sjel, og vår ernæringsekspert, dr. Thomas Kurscheid, foreslår her noen treningsøvelser som du kan gjennomføre utendørs.

Øvelse 1: Knebøy

Denne øvelsen er bra for å styrke rumpen og fremsiden av lårene. Stig fremover med høyre fot og bakover med venstre fot (omtrent 1 meter mellom dem).
Nybegynner: Bøy fremre kne inntil bakre kne berører bakken.
Medium: Hold vekten på fremre ben.

Øvelse 2: Situps

Denne øvelsen er bra for magemusklene. Ligg på ryggen og løft venstre ben. Plasser venstre hånd bak hodet for å stabilisere/løfte det. Dette vil gjøre at ryggen krummes samtidig som den hviler mot bakken.
Strekk ut høyre arm og beveg den utstrakte armen og benet mot magen. Gjenta med høyre ben og venstre arm.
Nybegynner: Gjenta så mange ganger du kan de første to ukene. Stopp når du kjenner det begynner å brenne i musklene.
Avansert: Gjenta så mange ganger du kan inntil det virkelig brenner i magemusklene.

Tips fra dr. Kurscheid

Nybegynnere bør holde seg til de letteste variasjonene av øvelsene de første to ukene før de går videre til neste nivå.
De på avansert nivå bør gjennomføre de vanskeligste variasjonene av øvelsene 12 ganger eller inntil de ikke klarer mer. For enda større effekt bør de umiddelbart følge opp med nybegynnerversjonen, helt til de ikke klarer mer.
For å støtte muskelutvikling bør du innta 10 g med protein i løpet av de første to timene etter trening, for eksempel 2 dl melk, 100 g yoghurt eller NUTRIWAY™ All Plant Protein.
Flere tips fra dr. Kurscheid i Amagram-seksjonen Lev bedre og vår neste Amagram online-utgave.

Hydrering

NUTRIWAY™ fitH₂O er et pulver med få kalorier og karbohydrater som gir vann en deilig smak. Red Orange Complex og vitaminer bidrar til å hydrere og nære kroppen, samtidig som de gir kratig antioksidantbeskyttelse mot frie radikaler. Pulveret kommer i praktiske små pinneformede poser, og er enkle å ta med seg. De er også en perfekt døråpner når du gir dem bort som en gratis vareprøve til kunder.

NUTRIWAY fitH₂O passer for både menn og kvinner med en travel livsstil, de som trener moderat i opptil én time, eller for de som er helsebevisste og ønsker å forhindre dehydrering.


NUTRIWAY fitH₂O Antioxidant Enhanced Drink Mix - smak av mandarin
Varenummer 103786
NUTRIWAY fitH₂O Antioxidant Enhanced Drink Mix - smak av fersken
Varenummer 103787

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår