Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

NUTRIWAY Natural Multi Carotene

Vitaminer og kosttilskudd

Hva gir frukt og grønnsaker farge? Og hva er fordelene med karoten?

Karotenoider er en av de vanligste gruppene med naturlig forekommende pigmenter som finnes. Det er disse som gir grønnsaker og frukt fargen sin. Gul- og oransjefargen i gulrøtter, aprikoser, gresskar og søtpoteter kommer fra lutein, og den frodige grønnfargen på spinat og kruskål fra klorofyll.

Øyebeskyttelse

Karoten og lutein er to av over 600 kjente karotenoider. Beta-karoten, for eksempel, er viktig for øyehelse, og vitamin A beskytter øyets overflate, hornhinnen.

Rik på antioksidanter

NUTRIWAY Natural Multi Carotene er et antioksidantrikt kosttilskudd med en blanding av karotenoider fra naturlige kilder. Produktets eksklusive karotenoidkompleks er likt det man finner i en blanding av ulike frukt og grønnsaker. NUTRIWAY Natural Multi Carotene er særlig nyttig for de som ikke har regelmessige spisevaner eller som ikke får i seg nok frukt og grønnsaker. Det har ingen kunstige søtningsmidler, farger, smaker eller konserveringsmidler, og er glutenfritt, laktosefritt og trygt for diabetikere.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår