Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Ta treningen et steg videre

Vitaminer og kosttilskudd

Du har mestret det grunnleggende. La dr. Kurscheid vise deg noen avanserte øvelser..

I august-utgaven av Amagram online lærte du en rekke øvelser for nybegynnere. Nå som resultatene begynner å vise på magen, lårene og rumpen din, er det på tide å ta treningen et steg videre.

Øvelse 1: Trening med elastisk bånd

Denne øvelsen styrker skuldermusklene (deltamuskelen). Stå på båndet med beina fra hverandre i skulderbredde. Grip venstre ende av båndet med høyre hånd og høyre ende av båndet med venstre hånd. Fra denne startposisjonen løfter du de allerede svakt bøyde armene ut og opp til skuldernivå, men ikke lenger. Deretter senker du armene ned til startposisjonen igjen.

Merk. Elastiske bånd har ulik spenning. Til denne øvelsen bør kvinner bruke et bånd med medium motstandskraft og menn et med mer spenning. Alternativt kan kvinner bruke ett bånd med medium motstandskraft og menn to. Båndet du velger må tåle minst 12 repetisjoner.

Øvelser 2: Sideplanken

Denne øvelsen styrker sidemusklene i magen, rumpen og leggen.
Nybegynner: Ligg på høyre side med høyre albue på bakken. Løft hoftene til kroppen er helt strak, og hold i 45 sekunder. Gjenta på den andre siden.
Medium: Strekk den øvre armen over hodet.
Avansert: Når du ligger på høyre side, før venstre arm og kne sammen og strekk ut igjen. Gjenta på den andre siden.

Tips fra dr. Kurscheid

Å gjenta og skifte posisjon kun tre ganger tilsvarer en lett treningsøkt for hele kroppen – på kun seks minutter!

Pass på at du får nok magnesium i kostholdet ditt ved å bruke f.eks. Amways nylig lanserte Amway Mineral Sticks! (se boks til venstre)

Og for å styrke musklene, bruk NUTRIWAY All Plant Protein. For eksempel i denne velsmakende frokosten tilsatt proteiner.

Rispudding med pistasienøtter og rosiner

  1. 25 g langkornet ris

  2. 250 ml melk (skummet eller hel)


  3. 1 måleskje NUTRIWAY All Plant Protein Powder

  4. 10 g farin

  5. 10 g rosiner

  6. ½ teskje malt kanel

  7. 10 g hakkede pistasienøtter

  8. en klump smør


Fremgangsmåte

Hell risen i en tesil og skyll den under kaldt vann til vannet blir klart. Legg rosinene i bløt i varmt vann. Varm melken til kokepunktet i en tykkbunnet non-stick panne, tilsett risen og reduser varmen. La dette småkoke i 15 minutter og rør om ofte slik at risen ikke setter seg fast i bunnen av pannen.

Når risen er kokt tilsetter du sukker, 1 måleskje med proteinpulver, de drenerte rosinene og kanel og blander det hele inn med en visp. Server i en liten bolle og spis mens det er varmt.

Hvis du ønsker å lage en pudding med form, fjerner du blandingen fra varmen og lar den hvile til den tykner. Smør en liten kopp med smør og før risen over i den lille koppen, press med en skje og snu koppen umiddelbart på en liten tallerken. Strø pistasienøtter over og server.

Porsjoner: 1

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår