Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Myke oste- og yoghurtboller

Vitaminer og kosttilskudd

La deg inspireres til dagsturer om sommeren med de nye NUTRIWAY All Plant Protein myke oste- og yoghurtboller.

Gjør deg klar til en sommer full av flotte opplevelser med NUTRIWAY™ All Plant Protein! Prøv vår deilige nye oppskrift: myke oste- og yoghurtboller. De er perfekte som snacks på en varm, solfylt sommerdag.
Hva er vel bedre enn å feire sommeren med en sunn matbit mens du er ute på en spennende tur eller slapper av hjemme? Med lengre dager og varmere vær er dette den perfekte tiden for å tilbringe litt kvalitetstid sammen med familie og venner.

Den perfekte sommersnacken

Den siste All Plant Protein Powder-oppskriften er ideell å ta med seg på en sommerpiknik eller en dagstur i skogen, til stranden eller i parken. Disse myke oste- og yoghurtbollene er like enkle å bake og å ta med seg som de er deilige – perfekte når du er ute på farten! Og du kan legge til en personlig touch med forskjellige frø eller oster for en virkelig unik sommergodbit.

Ingredienser
1 egg
100 ml gresk yoghurt
1 teskje bakepulver
40 g mandelmel
1 skje NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder
100 g revet emmentalerost eller annen moden ost
salt og pepper
Diverse frø (gresskar, karve, lin, sesam...)

Fremgangsmåte
Forvarm ovnen til 180°. Legg bakepapir på en stekeplate. Visp egget og yoghurten sammen i en stor bolle; tilsett bakepulver, mandelmel, NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder, en klype salt og pepper og revet ost. Når blandingen er jevn, legges 15 skjeer av blandingen på bakepapiret. Dryss hver bolle med frø og stek i ca. 15 minutter inntil de er lett gylne. Avkjøl og server.
4-6 porsjoner (15 stykker)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår