ABOER I FOKUS

Ny resirkulerbar innpakning, samme kvalitet

Vitaminer og kosttilskudd

Kos deg med en søt sommerpiknik med All Plant Protein. Prøv vår siste kreative oppskrift: et deilig syltetøy- og mandelpålegg.

Ny miljøvennlig innpakning

NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder, et av våre mest populære produkter grunnet dets kvalitet og rykte, har i år blitt utbedret.
Spesialistene våre har designet en ny og moderne innpakning med et nytt materiale, og formen ligner mer på den til andre kosttilskudd fra NUTRIWAY.

Foruten de rent estetiske endringene, har produktet et mer praktisk grep. Det har dessuten en kork som er lettere å skru på igjen etter åpning, slik at produktet holder seg bedre.
Innpakningen består av resirkulerbar plast, og kan nå kastes i resirkuleringssøpla over hele verden.
Du kan fortsatt nyte dette proteinproduktet av høy kvalitet, men nå på en mer miljøvennlig og friskere måte.

La deg inspirere av den nye innpakningen og oppskriften for syltetøy- og mandelpålegg.

Sommertid er pikniktid

Hvorfor ikke prøve noe nytt med et hint av bærsmak på sandwichen eller bagetten din denne sommeren – og samtidig få ekstra med proteiner i deg! Med denne deilige oppskriften får vi det beste ut av en gammel favoritt blant både voksne og barn. Ikke vær redd for å legge til dine egne smaker og gi piknikkurven din et smakfullt løft!

Ingredienser
120 g bringebærsyltetøy
1 skje NUTRIWAY All Plant Protein Powder
1 skje hakkede mandler
4 skiver grovt brød

Fremgangsmåte
Bland syltetøyet med en skje NUTRIWAY All Plant Protein Powder. Stek de hakkede mandlene i en teflonpanne i 1-2 minutter, inntil de er lysebrune. Rist brødet. Smør på syltetøyet, dryss med stekte mandler og server.

1-2 porsjoner

Du kan fritt velge hvilket syltetøy du vil ha. Du kan også bruke hakkede pistasjenøtter i stedet for hakkede mandler.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår