ABOER I FOKUS

Sesongbetonte oppskrifter

Vitaminer og kosttilskudd

Hver måned byr vi på en ny kreativ måte å anvende All Plant Protein på.

Prøv denne månedens sensasjonelle oppskrift:

  1. 300 g kesam eller kremost

  2. 125 ml vaniljeyoghurt


  3. 1 skje NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder

  4. 1 liten gul fersken (bruk ½ fersken hvis den er stor)

  5. 8 bringebær

  6. 2 makroner eller sjokoladekjeks

  7. kakaopulver til servering

Hell kesam og NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder i en bolle og pisk blandingen til den er jevn og kremaktig. Tilsett vaniljeyoghurt og fordel denne ved hjelp av en slikkepott. Skrell ferskenen og ta ut steinen; del den opp i små båter og kjør den til puré i en hurtigmikser. Hell yoghurt- og kremostblandingen i 2 porsjonskopper, ha ferskencoulisen på toppen og rør lett. Pynt hver porsjon med 4 bringebær og 1 hakket kjeks. Dryss med kakaopulver om ønskelig.

Velg sesongens frukt. Du kan lage puré av aprikos, persimmon (sharon) eller jordbær, og du kan erstatte bringebær med andre bær du liker.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår