Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Inntektstilskudd med Mineral Sticks

Vitaminer og kosttilskudd

Les om hva topp ABOer har å si om disse nylanserte produktene fra AMWAY.

Vi har fått mange positive tilbakemeldinger etter AMWAY™ Mineral Sticks' inntreden i markedet. Disse sink- og magnesiumbaserte kosttilskuddene er både enkle å introdusere og enkle å ta med seg, og ikke minst fulle av mineraler - noe som er særdeles nyttig for folk med en aktiv livsstil. Amagram online snakket med ledende ABOer i Tyskland, Italia og Polen for å finne ut hvilken reaksjon de har fått fra kundene sine, hvilken salgsstrategi som fungerer best og hvilken effekt produktene har på omsetningen deres.

Tyskland


Founders Platinum Bettina Wehdemeier-Pusch og Andreas Pusch

AMWAY Mineral Sticks tiltrekker seg virkelig folks oppmerksomhet og er en super døråpner. Derfor har vi gjort det til en regel å bruke Mineral Sticks når det er folk i nærheten. Vi liker å dele våre personlige erfaringer. Vi har bare fått positive tilbakemeldinger siden Mineral Sticks ble lansert i Tyskland i september i fjor, og folk bestiller ofte på nytt. Det er fordi det er et moderne produkt, god valuta for pengene, enkelt å bruke og har en umiddelbar effekt. Mineral Sticks gir oss også muligheten til å snakke om andre produkter, styrke kunderelasjoner – og øke inntektene våre! Vi er svært fornøyde med AMWAY Mineral Sticks.

Italia


Founders Ruby Laura Roman og Paolo Marchesan

Da Mineral Sticks ble lansert i Italia i september i fjor, begynte vi å bruke dem selv. Vi passet også på å ta nettkurset på Amway Academy. Mineral Sticks er enkle å introdusere, og kundene liker innpakningen og de håndgripelige resultatene. Vi innleder samtaler med kundene ved å først spørre dem om spisevanene deres og om de har noen spesielle kostholdsbehov. Vi prøver å understreke hvor viktig det er å være sunn. Det gir oss muligheten til å introdusere – eller reintrodusere – andre Amway-produkter som NUTRIWAY™ Double X™ og Omega 3. Fra et forretningsperspektiv er Mineral Sticks et svært interessant produkt fordi det oppfyller forventningene og behovene til våre ABOer og kunder.

Polen


Founders Platinum Iwona Goździelewska og Zbigniew Kondracki

Vi har merket en betydelig økning i omsetning siden AMWAY Mineral Sticks ble lansert i Polen i fjor høst. Amway har ikke hatt et sinktilskudd før nå, så sinkposene fylte definitivt et gap i produkttilbudet deres. Kundene er også begeistret over å ha magnesium tilgjengelig som eget mineralprodukt, og barna elsker konsistensen og smaken på dem. Vi har funnet ut av den beste måten å introdusere Mineral Sticks på er ved å dele dem ut og deretter forklare fordelene med dem. Når du har fanget oppmerksomheten til folk, kan du begynne å krysselge ved å f.eks. introdusere NUTRIWAY Double X og NUTRIWAY Fruits and Vegetables.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår