Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Drikk grønt

Vitaminer og kosttilskudd

En vitaminrik tørsteslukker med NUTRIWAY All Plant Protein.

Du har sikkert hørt at protein er viktig for kroppen. Du har kanskje til og med kjøpt NUTRIWAY™ All Plant Protein for å få i deg flere proteiner. Men hvordan bruker du produktet? Prøv å tilsette en skje i melk eller andre drikker. Allerede gjort det? Da er det på tide å prøve noe nytt! Lag deg en kopp med grønn sunnhet ved hjelp av oppskriften nedenfor. Denne forfriskende, vitaminrike drikken er bare én av mange oppskrifter med All Plant Protein fra Amway.

For flere oppskrifter, se fremtidige utgaver av Amagram online.

Protein for alle

All Plant Protein fra NUTRIWAY er en flott måte å få i seg mer protein på. Produktet er laget av soya, hvete og erter, og er dermed perfekt for vegetarianere – og veganere.

Hvorfor trenger vi protein?

Protein støtter mange av de livsviktige kroppsfunksjonene våre. Men protein lagres ikke, så vi må få det i oss hver dag. Proteiner bidrar til vekst og vedlikehold av muskelmasse samt vedlikehold av normale ben. NUTRIWAY All Plant Protein er en pålitelig og naturlig proteinkilde.

Månedens oppskrift: Grønn blanding

Ingredienser
1 lite grønt eple (merke Granny Smith)
1 skje NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder
400 g druer
150 g selleri med blader
1 kiwi
1 lime

Press limen. Skrell eplet, del det i små biter, ha det i en blender eller hurtigmikser og bland det med limesaften og 1 skje NUTRIWAY All Plant Protein Powder, og kjør det hele til en jevn blanding. Skyll druene og sellerien; skrell kiwien, del selleri og kiwi i små biter og press de, press druene også, og hell alle saftene til eplemassen. Bland godt, hell i et høyt glass og server.
Porsjoner: 1

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår