Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Ventetiden er over: Vi presenterer Bee Bee

Vitaminer og kosttilskudd

Er du klar til å møte det nyeste medlemmet av den lykkeligste gården i verden? Han er en virkelig flink bie!

En av Bee Bees absolutte favoritthobbyer er å hjelpe til med å pollinere alle de næringsrike og viktige plantene på den lykkeligste gården i verden. Når Bee Bee ikke er opptatt med å pollinere, elsker han også å hjelpe barn som har det travelt med å utforske verden og forstå hvor viktig ernæringen og spesielt omega-3-fettsyrer er.

Smart og lykkelig vekst

Omega-3-fettsyrer som DHA* bør være en viktig del av et sunt kosthold for barn. Kroppen kan nemlig ikke produsere nok av disse gode fettsyrene selv. Med NUTRIWAY™ Kids Omega-3 soft chews, kan du bidra til å støtte barnas normale hjernefunksjon med næringsrik fiskeolje og bidra til sunn beinvekst med D-vitamin på en smakfull og god måte*.

Gode ingredienser og god smak

NUTRIWAY Kids Omega-3 soft chews er laget av bærekraftig fiskeolje som er offisielt sertifisert av Friend of the Sea . Bee Bees venner fra denne organisasjonen beskytter havet gjennom ulike konserveringstiltak og ved å sertifisere bærekraftige produkter og tjenester. Det betyr at du kan være trygg på at NUTRIWAY Kids Omega-3 soft chews er laget av bærekraftige råvarer.

Selv om Bee Bee mener at alle burde spise fisk minst to ganger i uken for å få et sunt inntak av omega-3-fettsyrer på naturlig måte, vet han også at mange barn ikke liker fisk eller sjømat. Derfor anbefaler Bee Bee NUTRIWAY Kids Omega-3 soft chews for å sikre at barna får i seg de riktige næringsstoffene. De lettspiste, geléaktige tyggepastillene har en god smak av blandet frukt som maskerer den fiskeaktige ettersmaken fullstendig. Emballasjeteknologien sikrer også en helt tett sperre for oksygen og fukt slik at fruktsmaken bevares. Og husk: de myke tyggepastillene bidrar til å støtte hjerne- og beinstyrke på en deilig og leken måte*!

Hva annet gjør Bee Bee?

I tillegg til å pollinere og dele alt han vet om ernæring, elsker Bee Bee også å ha det O-mega-morsomt med vennene sine! Jeg tror kanskje du kjenner noen av dem fra før. Perfect Harmony er den fargerike sommerfuglen som sikrer at alt er i perfekt balanse, Mighty Flex er den glade og sterke falken som hjelper til med å beskytte gården mot slemme småfugler og mus, og Lady Booster er den bittelille, men modige marihøna som hjelper til med å beskytte de viktige plantene på den lykkeligste gården i verden. Sammen elsker Bee Bee og vennene hans å hjelpe til med å fortelle alle om hvor viktig det er å holde seg sterk og sunn!

Vær kreativ!

Gi barna dine oppmuntring og hjelp til å ta omega-3-fettsyrene sine med en morsom Bee Bee-aktivitet. Alt du trenger å gjøre, er å skrive ut Bee Bee-malen, hjelpe barna å tegne ut fra prikkene og så fargelegge! Ikke glem å legge ut barnas arbeider på Instagram med emneknaggene #nutrikids og #happiestfarmonearth

*DHA er en omega-3-fettsyre som bidrar til å opprettholde en normal hjernefunksjon. Den gunstige effekten oppnås med et daglig inntak på 250 mg DHA. D-vitamin er nødvendig for normal vekst og normal utvikling av skjelettet.

Beslektet innhold

Hils på Lady Booster.

Vitaminer og kosttilskudd

Mer

Vi presenterer: Perfect Harmony

Ernæring & velvære

Mer

Møt Mighty Flex!

Ernæring & velvære

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår