Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Vi presenterer Lady Booster

Vitaminer og kosttilskudd

Hun er kanskje liten, men du verden så sterk beskyttelse hun gir!

Så langt har du møtt to medlemmer på den lykkeligste gården i verden – Perfect Harmony, det er den fargerike sommerfuglen som passer på at alt på gården er i balanse, og Mighty Flex, den supersterke falken som vokter og beskytter veldig viktige avlinger mot rampete små fugler. Perfect Harmony og Mighty Flex er veldig glade for å ha fått en ny flyvende venn med på laget – Lady Booster!

Lady Booster er en søt liten marihøne som også er en veldig god beskytter. Både kroppen og sjelen er sterke og sunne – og ved hjelp av superskjoldet sitt kan hun beskytte plantene på den lykkeligste gården i verden – den bærekraftige gården som dyrker planter til NUTRIWAY™-kosttilskuddene.

Akkurat som vennene hennes, Perfect Harmony og Mighty Flex, forstår Lady Booster at for at hun skal kunne utføre det viktige arbeidet med å beskytte den lykkeligste gården i verden, må hun spise de riktige næringsstoffene.

Beskyttelse er nøkkelen

Akkurat som plantene på den lykkeligste gården i verden, trenger barns immunforsvar også å tas vare på og beskyttes. Lady Booster vet at NUTRIWAY™ Chewable Acerola C kan bidra til å gi en rekke fordeler.

Kosttilskuddet inneholder acerola-kirsebær – en av de beste kjente kildene til C-vitamin. Ikke bare har det en fruktig kirsebærsmak som gjør at dette blir en daglig godbit, det inneholder heller ingen kunstige søtningsstoffer, fargestoffer, smaksstoffer eller konserveringsmidler. Det tyggbare kosttilskuddet er utviklet med tanke på barn over fire år. Bare to tabletter om dagen gir C-vitamin, som bidrar til å opprettholde immunforsvarets normale funksjon.

Nydelig sparegris

En av våre helt egne NutriKids har laget denne Mighty Flex tannbørsteholderen. Er den ikke fin?

Nå er det din tur til å gjøre om NUTRIWAY™ Chewable Acerola C-flasken til en sparegris med dette søte prosjektet. Det er enkelt:

  1. Skriv ut Lady Booster -malen, og følg instruksjonene.

  2. Og se! Det var det! Så kan du ta et bilde av den fine jobben du har gjort og legge ut resultatene på Instagram, og tag dem med #nutrikids #happiestfarmonearth

  3. Hvis du likte dette lille prosjektet, kan du prøve de andre prosjektene vi har med Perfect Harmony og Mighty Flex.

Hva slags dyr tror du den nye NutriKid blir?

Ny på laget!

Vent litt, hvem er dette? Det ser ut som det kommer et nytt medlem i NutriKids-gjengen på den lykkeligste gården i verden. Følg med her for å møte det nyeste tilskuddet og lære mer om et nytt spennende NUTRIWAY Kids-produkt. Kommer snart!

Beslektet innhold

Vi presenterer: Perfect Harmony

Ernæring & velvære

Mer

Møt Mighty Flex!

Ernæring & velvære

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår