Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

En sterk kombinasjon

Vitaminer og kosttilskudd

Vil du presentere det nylig relanserte NUTRIWAY™ DOUBLE X™ til kundene dine? Les våre nyttige salgstips!

Vi vet alle at fem farger om dagen er det optimale – men det er av og til ganske vanskelig å få til.

Vi har nylig relansert vårt bestselgende kosttilskudd NUTRIWAY™ DOUBLE X™ med vitaminer, mineraler og fytonæringsstoffer for å gjøre det bedre enn noen gang før. DOUBLE X er forsterket med PhytoBlend™, en spesiell blanding med hele 21 planter og verdifulle fytonæringsstoffer som dermed gir oss vegetabilske næringsstoffer fra alle de fem fargegruppene.

Hva er nytt?

  1. Omfattende ernæringsprofil, basert på de nyeste vitenskapelige resultatene.

  2. Styrket fytokraft med et bredere spekter av fytonæringsstoffer

  3. Alt pakket i et pent brett som er lett å åpne

Det nye DOUBLE X med sin nye formel er en vinnende oppskrift for både deg og kundene dine! Last ned PPT-presentasjonen for NUTRIWAY DOUBLE X fra biblioteket på Amway Online for nærmere informasjon (etter pålogging)!

Tips for mer effektivt salg

NUTRIWAY DOUBLE X har alltid vært en solid salgsvare for Amway – og nå er det enda mer attraktivt for kundene dine.

Vi ba ABO-ene Alexander Nusshold-Bertschler og Rosemarie og Martin Wagner om å fortelle oss hva de synes om det nye, relanserte NUTRIWAY DOUBLE X og hvordan lojale DOUBLE X-fans reagerer på den nye produktformelen.

«Som ernæringstrener er jeg spesielt interessert i ingrediensene i DOUBLE X», sier Alexander. «NUTRIWAY vet at det ikke er mengden mikronæringsstoffer som er viktig, men kombinasjonen av dem, som har en kraftig innvirkning på kvaliteten i et kosttilskudd.

Alle som forstår viktigheten av kosttilskudd, og som blir kjent med dette merkets kvalitetsprodukter, vil sette pris på hvor mye DOUBLE X gir for pengene.»

Rosemarie og Martin sier at Amway har gjort det mye enklere å selge NUTRIWAY DOUBLE X. «Det er et bedre produkt, forsterket med den nye blandingen PhytoBlend – og kundene liker virkelig at de kan få alt de trenger i bare ett produkt.»

Alexander legger til at DOUBLE X oppløsningsdemonstrasjon er nyttig under presentasjoner. «Jeg har lært at å løse opp tablettene er en virkelig god måte å demonstrere produktet på når du presenterer det for kunder.»

DOUBLE X oppløsningsdemonstrasjon

Vis kundene dine hvordan de tre tablettene gjør klart vann om til levende farger på grunn av det kraftige næringsinnholdet! Når du utfører denne demonstrasjonen selv, er det lett å få samtalen i gang. Da kan du lett få lagt vekt på de ulike planteingrediensene i NUTRIWAY DOUBLE X.

Beslektet innhold

Vi presenterer: Perfect Harmony

Ernæring & velvære

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår