Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Getty Images

Hva er oksidativt stress?

Vitaminer og kosttilskudd

Ukontrollert oksidativt stress kan akselerere aldringsprosessen. Ta vår morsomme quiz og se hvor mye du vet!

Oksidativt stress er en ubalanse av molekyler som kalles frie radikaler og antioksidanter i blodet. Frie radikaler produseres naturlig i kroppen hver dag, og vanligvis produserer cellene våre også antioksidanter, som nøytraliserer de frie radikalene. Noen ganger kan det imidlertid oppstå en ubalanse, vanligvis på grunn av eksponering for stressfaktorer som luftforurensning, sigarettrøyk, sterk sol eller pesticider. Hvis kostholdet vårt inneholder mye enkle sukkerarter eller for lite frukt og grønnsaker, kan det også være en faktor som fører til et overskudd av frie radikaler. Ukontrollert oksidativt stress kan føre til prematur aldring, aldersrelatert makuløs degenerering og andre tilstander.

For å sikre at du har nok antioksidanter til å beskytte cellene mot oksidativt stress, kan du ta ekstra E-vitamin. NUTRIWAY™ Lecithin E inneholder en utmerket kombinasjon av E-vitamin (fra naturlige kilder) og lecitin. De smakfulle tyggetablettene er søtet med honning og smakssatt med johannesbrødfrukt, noe som gjør dette kosttilskuddet lett å ta.

Ta den morsomme quizen vår for å se hva du allerede vet om NUTRIWAY™ Lecithin E – og kanskje du finner ut mer som du kan dele med kundene dine! Bare ett svar er riktig for hvert spørsmål.

Prøv deg på quizen!

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår