Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Getty Images

Hold tritt med den lille

Vitaminer og kosttilskudd

Mødre og blivende mødre, dette er en ernæringsløsning spesielt for dere og barna deres.

La oss være ærlige: å være mor er jobb døgnet rundt. Og når du venter barn, er du opptatt av å ta vare på deg selv og barnet i magen så godt som mulig. Helt fra begynnelsen, selv før barnet er født, blir barnets helse din førsteprioritet. Når du er mor, vil du gi barna dine all din tid og omtanke for å sikre at du ikke går glipp av ett eneste øyeblikk. Gi kroppen din de næringsstoffene den trenger, både under og etter svangerskapet, så du kan være på ditt beste i denne veldig spesielle tiden.

NUTRIWAY™ For Me Kit-serien inneholder kosttilskudd spesielt utviklet for mødre og barn: Mama Kit, Mama To Be Kit og Shield Kit. Hvert av disse fokuserer på et kritisk område for det travle livet til gravide og mødre – og selvfølgelig for å hjelpe de energiske barna å få i seg de næringsstoffene de trenger. Kosttilskuddene er rettet mot å forlenge det energinivået du trenger til daglige oppgaver og gi deg ekstra næringsstoffer som støtter deg og barnet ditt slik at du kan føle deg trygg på at du kan være den beste moren du kan bli.

Mama To Be Kit

© Stocksy

Du venter barn, gratulerer! Denne spesialutviklede pakken vil hjelpe deg med et bredt spekter av næringsstoffer og en utmerket balanse av viktige vitaminer under svangerskapet. Pakken inneholder NUTRIWAY Cal Mag D Plus og NUTRIWAY Iron Folic Plus, som vil støtte deg gjennom hverdagens krav. Vi vil imidlertid minne deg på at det er viktig at du snakker med legen din før du begynner å ta kosttilskudd.

  1. NUTRIWAY Cal Mag D Plus inneholder tre næringsstoffer fra naturlige kilder: kalsium, magnesium og D-vitamin. Disse fantastiske næringsstoffene bidrar til å opprettholde normal benbygning og sterke tenner, muskelfunksjon og funksjonene i nervesystemet.

  2. NUTRIWAY Iron Folic Plus inneholder folsyre og jern fra to kilder: ferrofumarat og ferroglukonat. Folsyre kan bidra til vekst av vev hos mor under svangerskapet, og du kan oppdage at du trenger en ekstra dose med jern når du er gravid eller ammer.

Mama Kit

Hvis du er mor, kan du bidra til å fylle eventuelle ernæringsmessige huller med en daglig dose med NUTRIWAY Daily og NUTRIWAY Vitamin C plus. Disse kosttilskuddene kan bidra til å øke energinivået og til å opprettholde et sterkt immunforsvar for å oppfylle behovene dine som en hardtarbeidende mamma.

  1. NUTRIWAY Daily inneholder blant annet vitamin B2 og jod, som kan bidra til å oppfylle dine daglige ernæringsbehov. Riboflavin, også kjent som vitamin B2, bidrar til å redusere tretthet og utmattelse, mens jod bidrar til å opprettholde et normalt energistoffskifte.

  2. NUTRIWAY Vitamin C Plus inneholder vitamin C som spiller en viktig rolle i å opprettholde immunforsvarets normale funksjon gjennom antioksidantstøtte, og bidrar samtidig til å danne kollagen i huden. Tilskuddet er også utformet for å slippe vitamin C langsomt ut i kroppen for å maksimere opptaket.

Shield Kit

Hvis du ikke har oppdaget det ennå, vil du snart se at ungene vokser veldig fort! Denne spesialutviklede pakken inneholder deilige, tyggbare tabletter som kan bidra til å opprettholde barnas helse og utvikling med viktige vitaminer og mineraler. Pakken består av NUTRIWAY Chewable Multivitamin og NUTRIWAY Chewable Vitamin C, som barna vil glede seg til å ta hver dag.

  1. NUTRIWAY Chewable Multivitamin inneholder en rekke næringsstoffer som bidrar til å opprettholde en sunn benbygning og sunne tenner (for eksempel kalsium) og et normalt fungerende immunforsvar (for eksempel vitamin C). Og med den gode fruktsmaken blir den også en daglig godbit!

  2. NUTRIWAY Chewable Acerola C inneholder C-vitamin fra acerola-kirsebær, en av de rikeste naturlige kildene til vitaminet. Den bidrar til at immunforsvaret fungerer normalt, og kan bidra til dannelsen av kollagen for normal funksjon av tannkjøtt og tenner. Den har også en deilig kirsebærsmak som gjør at den er lett å ta.

Beslektet innhold

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår