Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Getty Images

Kosttilskudd for årstiden

Vitaminer og kosttilskudd

Øk inntaket av D-vitamin om vinteren.

Kroppene våre er så flinke, med mange funksjoner som jobber i vei i bakgrunnen mens vi sover, jobber eller trener. En av disse funksjonene er den naturlige produksjonen av D-vitamin via hudens eksponering for sollys. D-vitamin støtter også kroppene våre på flere måter: de hjelper oss å absorbere kalsium for sterkere skjelett og tenner, bidrar til normal muskelfunksjon og har til og med positiv virkning på immunsystemet.

Fantastisk lagarbeid

Huden din er spesielt utviklet til å absorbere UVB-stråler, som kommer fra solen. Om sommeren er dette enkelt, siden vi automatisk lar solen slippe til mot mer bar hud. Jo mer hud som får direkte sollys, jo mer D-vitamin kan vi generere.

Heldigvis tar dette vanligvis bare halvparten av den tiden det tar å bli solbrent, så huden din kan generere nok D-vitamin fra solen uten at du trenger å bli rød og sår.
MERK: Hvis du bruker heldekkende solkrem med UVA/UVB-beskyttelse, vil dette beskytte deg mot solbrenthet, men det vil også blokkere for UVB-strålene som er nødvendige for å generere D-vitamin.

© Getty Images

Alt som lever, blomstrer og trives med naturlig sollys

Dagslys hver dag

Har du blek hud og fregner? Å utsette bar hud for 15 minutter med indirekte sollys mellom klokken 11.00 og 15.00 er nok til å generere ditt dagsbehov for vitamin D. Hvis du har veldig mørk hud, kan du trenge å være ute i solen i flere timer for å holde nivået oppe.

Grå årstider

Dessverre sliter vi med å opprettholde den daglige dosen av D-vitamin på de kalde, grå dagene – vi dekker oss til med skjerf, lange ermer og tykke strømpebukser så vi ikke kan absorbere det naturlige sollyset vi trenger.

Selv når det er mildere, så vi kan skrelle av noen lag, er solen noen ganger for svak til å gi noen effekt på D-vitaminnivået. Hvis det regner, gjemmer vi oss under paraplyer og skjermer huden mot sollys.

Sikkerhet med kosttilskudd

Siden det ikke alltid er så enkelt å få D-vitaminer fra maten vi spiser, kan et påfyll i tablettform av og til være nødvendig. NUTRIWAY™ Vitamin D, avledet fra naturlige kilder, hjelper oss å unngå risikoen for mangel på dette livsviktige næringsstoffet.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår