Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Kom i festhumør!

Aktiv livsstil

Lad opp til festsesongen med en boks XS Power Drink!

Når året går mot slutten og et nytt et er like rundt hjørnet, krever festsesongen at vi er livlige og sosiale. Vi takker ja til invitasjoner og underholder venner, familie, naboer og kunder, noe som krever en god del energi – som kan være vanskelig å finne i vintermånedene!

Gi dagen din et løft

Hjelpen kommer i form av XS Power Drink, som er full av B-vitaminer, koffein, taurin, ginseng og acai-bær, og er fullstendig sukkerfri! Mengden B-vitaminer bidrar til energistoffskiftet i kroppen samt til å redusere utmattelse, mens pantotensyre også støtter din mentale yteevne. (Et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil er selvsagt også viktig.)

Festens midtpunkt

Så hvorfor ikke la denne festsesongen handle om XS Power? Bli kreativ med XS merchandise, og pynt festlokalet med XS som tema. Ha på deg en XS t-skjorte og hent gjestene dine på togstasjonen i en XS-varemerket bil med klistremerker! Formidle meldingen om at XS gir positiv energi til alle som drikker den. Spre entusiasmen din til andre i rommet, slik at får lyst til å gjenskape opplevelsen på neste fest!

Tilbakemelding etter festen

Og det er ikke alt! Hvor gøy hadde du det på XS Power-festen din?
Del XS-festbildene dine med oss. De beste bildene får tilsendt en gratis kasse med XS Power Drink!
Send bildene dine inn til den offisielle XS Power Facebook-siden for Europa ved å legge dem til i en innboksmelding:


www.facebook.com/XSEurope

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår