Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

7 metoder for å opprettholde treningsrutinene

Aktiv livsstil

Hold deg aktiv og motivert med disse tipsene fra trenings- og produktivitetseksperter.

Når du arbeider for deg selv, vet du hvor viktig det er å sette seg mål, styre tidsbruken og skape positive vaner. Det samme gjelder for trening. Å bruke noen av de samme tankemønstrene for treningsrutinene kan også hjelpe deg å nå treningsmålene dine. Prøv disse tipsene vi har fått fra trenere og produktivitetseksperter.

1. Endre holdningene dine

Hvis du tenker på trening som slitsomt, noe du «må» gjøre, vil du ikke ha noe ønske om å gjøre det. Tenk i stedet på treningen i positive ordelag, som noe du «velger» eller «gjerne vil» gjøre.

2. Visualiser resultatene

En av vanene i Stephen R. Coveys bok «The 7 Habits of Highly Effective People» er visualisering. Neste gang du mangler motivasjon, kan du prøve å se for deg at du glad og energisk nyter et deilig måltid etter en oppfriskende treningsøkt. Eller seg for deg at du krysser mållinjen på den maratonen du trener til, eller slank og elegant i det nye antrekket du drømmer om.

3. Vær forberedt

Ikke vent til du er klar til å trene med å finne frem treningstøyet eller bestemme deg for hva du skal gjøre. Planlegg treningen på forhånd. Legg frem det riktige treningsutstyret, vannflasken og proteinbarene så de venter på deg når du er klar til å trene.

4. Sett det opp i kalenderen

Sett av tid til å trene, akkurat som du ville gjort med et møte på jobben. Ved å skrive det ned eller legge det inn på telefonen prioriterer du treningen aktivt, og det blir vanskeligere å finne unnskyldninger som at du er for sliten eller ikke har tid.

5. Gjør det til en vane

Akkurat som å pusse tennene kan trening være noe du gjør hver dag uten å tenke på det hvis du gjør det til en vane, i henhold til enkelte personlige trenere. De foreslår å begynne i det små med veldig korte og enkle treningsøkter som du ikke har noen unnskyldning for å ikke gjennomføre. Etter hvert som vanen fester seg, kan du bygge videre på den.

6. Gjør det sosialt

Mange trenere og treningssentre strømmer gruppeoppleggene sine på Zoom, Skype og sosiale medier. Når du trener sammen med andre, blir det mindre sannsynlig at du slutter på halvveien eller hopper helt over det. Enkelte sier også at det bidrar til å ta ansvar.

7. Tilgi deg selv

Hvis du har hatt en lang dag og ikke orker å trene, må du huske at du er et menneske og ikke ufeilbarlig. I stedet for å føle deg skyldig og sint på deg selv eller bestemme at du aldri kommer til å komme i form, må du tilgi deg selv og gratulere deg selv med det du har oppnådd.

Du finner flere hint og tips på Amway, sammen hjemmefra, hvor vi har samlet innhold som kan hjelpe oss gjennom krisen.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår