Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Få et forsprang før treningen

Aktiv livsstil

Olivera Zajelac, ernæringskonsulent ved Amway Italia, forklarer hvorfor rett energikilde er viktig for å sette i gang med neste treningsøkt

Hvor viktig er energi?

Å opprettholde god fysisk form, å produsere nok energi til å kjempe deg gjennom treningsøktene eller å få en pangstart på en ny treningsrutine – alt avhenger av energibalansen. Du må matche ditt totale energiinntak til energien du bruker under en treningsøkt. Spørsmålet jeg får oftest er «Hvordan? Hvordan velger jeg riktig drivstoff med tilstrekkelige næringsstoffer for å oppnå denne balansen og maksimere ytelsen min?»

Det er et godt spørsmål, fordi det generelt sett er svært vanskelig å få riktig type energi til en treningsøkt kun fra mat. Du trenger nesten alltid litt ekstra.

Ernæringskonsulenten ved Amway Italia, Olivera Zajlac, hjalp til med etableringen av XS-produktserien

Det rette energiboostet

XS™ Sports Nutrition Pre-Workout Drink er den perfekte matchen for å starte treningen. Hemmeligheten ligger i den unike formelen, med ingredienser som gir energi til kraftaktivitet og sikrer maksimal effektivitet.

BCAA (forgrenede aminosyrer), nøkkelen til denne produktsuksessen, er viktige fordi kroppen ikke klarer å få dem fra andre aminosyrer – de må inntas gjennom mat eller kosttilskudd. For idrettsutøvere er kosttilskudd nyttig, fordi BCAA-er i friform omgår leveren og tarmen og går direkte inn i blodstrømmen.

Kreatin fôrer musklene med rask energi og er et nødvendig molekyl for å danne ATP – den viktigste energien som brukes av celler. Når vitamin B-komplekset (B1, B2, B3, B6, B9 og B12) tilsettes, gir den kraftige Triple Energy Blend en øyeblikkelig energiproduksjon.

Så, hva gjør den?

Et annet godt spørsmål. Hvis du drikker den før en treningsøkt, vil XS SN Pre-Workout Drink ikke bare forbedre kroppens evne til å forbrenne fett samt øke den tilgjengelige energiressursen, men forhindrer også nervetretthet. Forskning viser at den virkelige begrensende faktoren i ytelse er når hjernen forteller deg at «nå er det nok».

I tillegg har den også en rekke andre fordeler, for eksempel å forhindre muskeltap, forskynde restitusjon, redusere såre muskler – både for trente og utrente personer – noe som gjør den perfekt for å starte et nytt treningsregime.

Hvorfor før trening?

Timing betyr alt! Hvis du timer den rett, kan en drikk før treningsøkten forbedre utbyttet du får fra den harde treningen. For best resultat anbefaler jeg alltid at man drikker XS SN Pre-Workout Drink 30–40 minutter før en treningsøkt for å sikre byggesteinene for proteinsyntese, samtidig som de gir deg energi til treningsøkten. Det er enkelt: Bare hell en pose XS SN Pre-Workout Drink i 300–500 ml vann, bland det og nyt oppturen!

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår