Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Stocksy

Er du tilbake fra ferien og full av gode forsetter? Start med sunt kosthold

Ernæring & velvære

Nå er tiden inne til å gjenoppta alt som ble satt på pause i ferien – skole, jobb, daglige rutiner og viktigst av alt, sunn mat.

Slutten av sommerferien betyr starten på «det virkelige livet». Barna er tilbake på skolen, og du er tilbake i den vanlige rutinen med jobb og daglige gjøremål. Etter måneder med grilling og feriemat, er det bra for kroppen og det generelle velværet å gjenoppta de sunne matvanene.

En enkel og effektiv måte å spise sunnere på, er å legge til mer protein i kostholdet. Nutriway™ All Plant Protein (APP) gir deg en ekstra, velsmakende proteinboost som umiddelbart øker velværet.

Hvilken forskjell gjør egentlig proteiner?

Proteiner er en viktig del av et sunt kosthold for mennesker i alle aldre. De er kjent som kroppens byggeklosser siden de finnes i hver eneste celle i kroppen, og bidrar til å reparere skadede samt å bygge nye celler. Proteiner består av aminosyrer, og hjelper kroppen til å bygge sterke muskler og et sterkt skjelett, i tillegg til andre forbindelser som enzymer og hormoner.

I likhet med karbohydrater og fett, er proteiner en energikilde som bidrar til å holde konsentrasjonsevnen på topp hele dagen. De bidrar til at du holder på den gode metthetsfølelsen lenger, noe som kan dempe godtesuget og impulsen til å spise usunne snacks.

Kroppen din inneholder noen proteiner på naturlig vis, men andre må tilføres regelmessig. Derfor er det viktig å innta proteiner i løpet av dagen.

Hvor får vi proteiner fra?

Forskjellige matvarer inneholder forskjellige mengder av proteiner. Matvarer som stammer fra dyr – som kylling, oksekjøtt, fisk eller melkeprodukter – har svært høyt proteininnhold. Soyaprodukter, som for eksempel soyamelk, soyabønner, tofu, edamame og soyanøtter, inneholder også rimelige mengder av proteiner.

Hvis du vil spise mindre kjøtt, eller du er vegetarianer, finner du proteiner i mange plantebaserte alternativer. For eksempel inneholder bønner, linser, nøtter og helkorn alle minst én av de viktige aminosyrene som brukes som byggemateriale for proteiner.

Selv om alle disse proteinene i seg selv er sunne, kan det følge uønskede tilleggsstoffer med noen av dem, blant annet salt, fett og kolesterol.

Mer protein med APP

Nutriway™ All Plant Protein (APP) inneholder plantebasert protein av høy kvalitet som bidrar til å møte det daglige proteinbehovet. APP inneholder soya-, hvete- og erteprotein, og er et sunnere alternativ enn mange av de mer tradisjonelle formene for protein. APP inneholder alle de viktige aminosyrene som er en forutsetning for god helse og et balansert kosthold.

Det er enkelt å tilsette APP i mat eller drikke. Dette betyr at du kan øke proteininntaket når som helst på dagen (til frokost, lunsj eller middag) uten å gå på kompromiss med gode smaksopplevelser.

Prøv en av våre smakfulle oppskrifter under. Du kan tilberede disse til frokost, lunsj eller som et mellommåltid. Begge inneholder herlige, friske smaker og er fulle av næringsrike proteinkilder, spesielt dersom du tilsetter en måleskje med APP.

Salt pålegg med rødbeter og kikerter

Dette smaksrike rødbete- og kikertpålegget kan brukes som dipp, eller som fyll i wraps. Og tilsetter du to måleskjeer APP, er det et velsmakende innslag på snacksmenyen som i tillegg er fullpakket av proteiner og B-vitaminer.

Se hvordan du lager Salt pålegg med rødbeter og kikerter eller last ned denne oppskriften som PDF / ePub her.

Papaya-parfait

Tilfredsstill søtsuget med en Papaya-parfait. Denne lette retten er perfekt som en enkel frokost, eller som en herlig dessert full av smak.

Se hvordan du lager Papaya-parfait eller last ned denne oppskriften som PDF / ePub her.

Beslektet innhold

Spis mer oliven, fisk og helkorn

Ernæring & velvære

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår