Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Enkel, stressfri pakking når du skal ut på reise

Ernæring & velvære

Våre beste pakketips for sommerferien. Og som alltid – husk å ta vare på helse og velvære med utvalgte Nutriway™-produkter mens du er på ferie

På denne tiden av året er det mange av oss som er i full gang med forberedelsene til sommerferien. Enten du ferierer i Norge eller i utlandet, er det én oppgave du ikke slipper unna, og det er pakkingen. Men du trenger heldigvis ikke la denne jobben legge en demper på ferieforventningene.

Her er noen pakketips som gjør pakkingen til en lek denne sommeren.

1. Start med en detaljert liste

Effektiv planlegging er en god måte å starte en stressfri ferie på. En god tommelfingerregel når du pakker for to ukers ferie, er å dele inn listen i følgende kategorier: klær, toalettsaker, håndbagasje, elektronikk, diverse (ikke glem solkrem og førstehjelpspakke) og reisedokumenter. Når listen er klar, kan du begynne å pakke kofferten.

2. Utnytt plassen bedre ved å rulle klærne istedenfor å brette dem.

Ved å rulle klærne hardt sammen får du plass til mer i kofferten. Det bidrar også til at klærne krøller mindre, og at kofferten blir mer oversiktlig.

Legg hvert plagg på en flat overflate og brett mot midten. Kantene bør være så jevne som mulig. Stryk ut eventuelle krøller etter hvert som du ruller.

3. Bruk gjennomsiktige, gjenlukkbare poser

Istedenfor å pakke toalettsakene i en toalettveske, bør du pakke dem i gjennomsiktige plastposer. På denne måten søler du ikke til klærne eller andre gjenstander i kofferten hvis de lekker underveis. Gjennomsiktige poser gjør det også raskere for sikkerhetspersonell på flyplasser å sjekke kofferten din, om nødvendig. Når du kommer frem til bestemmelsesstedet ditt, kan du bruke posene til å bære med deg våte badeklær eller håndvasket undertøy som ikke har tørket i tide. Plastposer er også en praktisk måte å organisere ledninger på i vesken.

4. Pakk med deg alle reisedokumenter i en egen mappe

Sørg for at du har utskrifter av alle dokumenter i samme mappe, slik at det er enkelt å finne dem under reisen. Et godt råd for å unngå unødvendig bryderi er å ta med godkjente kopier av alle pass. Du bør også lagre elektroniske kopier av reisedokumentene. Hvis du vil være på den sikre siden, er det lurt å sende de elektroniske filene til den du reiser sammen med.

5. Ikke glem viktige næringsstoffer!

Når du er ute og reiser, er det viktig å huske å ta med den riktige kombinasjonen av kosttilskudd. Følgende produkter bidrar til å holde helsen og ernæringsbalansen på topp hele ferien:

  1. CalMagD : Sørg for å få i deg nok kalsium til å støtte god muskel- og skjeletthelse.* Magnesium bidrar til normal muskelfunksjon, og D-vitamin (solvitaminet) bidrar til absorbering av kalsium og et normalt fungerende immunsystem.

  2. Balance Within : Dette hurtigsmeltende pulveret inneholder seks milliarder melkesyrebakterier fra to vitenskapelig veldokumenterte stammer. Pulveret kommer i praktiske porsjonsposer og er perfekt å ta med på reise.

  3. Daily : Dette kosttilskuddet er spesielt formulert til å tilføre viktige vitaminer og mineraler som er en del av det daglige ernæringsbehovet. Når du besøker nye, spennende reisemål, kan det være vanskelig å følge med på at du får i deg alle nødvendige næringsstoffer, men med Daily fyller du eventuelle hull i kostholdet.

Vi håper alle får en stressfri, avslappende ferie. På tide å starte pakkingen!


* Kalsium bidrar til normal muskelfunksjon og er nødvendig for å vedlikeholde et normalt skjelett.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår