Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Nyt hverdagene med Nutriway-produkter ved din side.

Ernæring & velvære

Når det gjelder dine daglige rutiner, bør du prioritere høyt å ta vare på din egen velvære. Nutriway™-produkter for kostholdsstøtte hjelper deg å finne den enkleste løsningen.

Hverdagsrutinene varierer avhengig av en persons alder, jobb, fritidsaktiviteter, forpliktelser og generelle livsstilsvalg. Det er mange faktorer å ta høyde for, men det er noen grunnleggende aspekter som er de samme uansett om du er enslig forsørger, student, pensjonist eller jobber nattskift.

Vi må for eksempel alle våkne, spise, drikke og sove i løpet av døgnet. Høres ikke livet enkelt ut når vi sier det sånn? Og uansett hvilke rutiner du har, finnes det næringsstoffer og vitaminer som hjelper oss på veien.

I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan jevnlig bruk av Nutriway-produkter i den daglige rutinen kan ha en positiv innvirkning på kostholdet og dermed bidra til velvære, uansett alder, kjønn eller livssituasjon.

Oppvåkningen

Morgenrutinen er den viktigste delen av dagen – den slår an tonen for det som kommer etterpå. Hvis du foretrekker en langsom morgen, kan det hende at du trenger å la kroppen og hodet tilpasse seg å være våken. Eller kanskje du er ute etter en rask energiboost – kanskje i form av en morgentur på sykkel, en kald dusj eller begge deler. Uansett hvor gradvis du ønsker at oppvåkningen skal være, ønsker alle å føle seg våknere når de står opp – det er jo hele poenget med å stå opp, tross alt.

Når du våkner, kan du begynne dagen med Nutriway™ Vitamin B Plus . B-vitaminer er bra for deg og gjør det enkelt å holde energinivået oppe. B-vitaminer støtter et normalt, energistoffskifte og reduserer trøtthet og utmattelse*. Nutriway™ Balance Within inneholder vitamin B6 og B9 i tillegg til 6 milliarder melkesyrebakterier. Finnes det en bedre måte å starte dagen på? Balance Within er et hurtigsmeltende, velsmakende pulver som er veldig enkelt å integrere i morgenrutinene.

Grip dagen med D-vitamin

Når vi hører «D-vitamin», tenker vi ofte «sollys». Og det er sant, en sunn mengde eksponering for sollys vi heve D-vitaminnivået i kroppen. Så hvis din daglige rutine gir mulighet for litt tid i solen tidlig på ettermiddagen, er det flott! Mens selvfølgelig spiller ikke alltid værgudene på lag med oss.

Nutriway™ Vitamin D er en liten, lettsvelget tablett som inneholder vitamin D2, avledet fra en naturlig kilde (dyrket gjær), og vitamin D3. Den gir det alle de samme fordelene som du kan få fra UV-stråler, så da trenger du ikke bekymre deg når himmelen er grå. D-vitamin bidrar til å vedlikeholde en normal muskelfunksjon og bidrar til at immunsystemet fungerer normalt.

Med tanke på de langsiktige virkningene er D-vitaminer bra uansett tidspunkt på dagen, men hvis du skal gjøre det til en daglig rutine, er det best å ta en tablett om dagen sammen med mat ved lunsjtid. Siden D-vitamin er et fettløselig vitamin, bør det tas sammen med mat som inneholder noe fett. Selv om du ikke spiser på samme tidspunkt hver dag, er det best å ta kosttilskuddet sammen med noen form for måltid eller snacks midt på dagen.

Hvil og lad batteriene

Den siste delen av de flestes hverdagsrutiner er å senke tempoet og gjøre seg klar for hvile og å starte prosessen på nytt dagen etter. Uansett hvor slitsom dagen din er, kan det noen ganger være vanskelig å faktisk sovne.

For å slappe av kan du prøve å lese en bok, ta et varmt bad eller spille beroligende musikk.

Vitamin B Plus bidrar til å redusere trøtthet og utmattelse med B-vitaminene riboflavin (B2), niacin (B3), pantotensyre (B5), pyridoksin (B6), folsyre (B9) og kobalamin (B12). Det normale energistoffskiftet støttes av tiamin (B1), riboflavin (B2), niacin (B3), pantotensyre (B5), pyridoksin (B6), biotin (B7) og kobalamin (B12).

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår