Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Få frem sommergløden

Ernæring & velvære

Gjør velvære til en topprioritet denne sommeren

Sommeren er tiden for avslappende ferier ved havet, sykkelturer langs elven og grilling sammen med venner og familie. Men det er viktig å huske å ta vare på seg selv midt i alle ferieaktivitetene.

Heldigvis lanserer vi nye Nutriway™-, Artistry™- og XS™-produkter denne måneden. Med disse produktene blir det lettere å ta vare på helse og velvære uten at det går utover tiden sammen med dem du er glad i. Vi har satt opp en liste med tre enkle råd du kan følge hver dag, sammen med de nye produktene som kan bidra til å øke både glamourfaktoren og velværet.

Prøv en ny look

Sommeren er tiden til å skinne i kapp med solen, og den perfekte sesongen til å eksperimentere med fantastiske, nye looker. Tror du dette er vanskelig å få til? Ikke i det hele tatt! Noe så enkelt som en ny leppestift eller en god hårdag kan gjøre stor forskjell for selvtilliten.

Et strøk av intens farge på leppene setter prikken over i-en på ethvert antrekk, Den nye Artistry™ Go Vibrant Lipstick er perfekt for enhver anledning. Leppestiften løfter ikke bare utseendet og selvtilliten, den inneholder også en rekke næringstoffer som pleier huden, inkludert Nutriway-dyrket hvit chiafrøolje. Chiafrøolje er rik på antioksidanter og fettsyrer som hjelper huden til å holde på fuktigheten (si farvel til tørre lepper!) og bekjemper alderstegn. Den veganske formelen både fremhever utseendet og bidrar til økt velvære.

Husk å få i deg nok væske

Sommerdagene er lange, varme og solfylte. Det er det som gjør sommeren så herlig, ikke sant? Men hvis du tilbringer for mye tid i solen uten å drikke nok vann, er det lett å bli dehydrert. Selv mild væskemangel kan påvirke humøret og energinivået. Det vil også sette spor i ansiktet ditt med hud som ser gusten, tørr eller trett ut, og det kan bidra til flisete og sprø negler og delte hårender.

Med nye XS™ Power Water+ er det enkelt å holde væskenivået oppe hele sommeren. Med mild smak og null kullsyre slukker vannet tørsten samtidig som det gir deg et koffein- og B-vitaminkick som bidrar til å løfte energinivået. Det er fullpakket med kollagen, biotin og vitamin E som pleier og styrker håret, huden og neglene. Hver slurk er en nytelse – det er nesten ikke til å tro at det faktisk er sunt! Lanseres ikke i Norge.

Sørg for å opprettholde et næringsrikt kosthold

Om sommeren finner du en overflod av friske frukt og grønnsaker i butikkene. Frukt og grønt som er i sesong, smaker som oftest bedre enn på andre tider av året, og inneholder i mange tilfeller høyere doser av vitaminer og næringsstoffer. Hvis du elsker å grille om sommeren, husk å legge noen grønnsaker på grillen sammen med hamburgerne og pølsene. Dette gir dem god grillsmak og gjør måltidet mer balansert.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår