Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Hvorfor middelhavsdietten er bra for deg

Ernæring & velvære

Mai er den internasjonale måneden for middelhavsdiett. Feir den med å spise sunne, deilige måltider som får deg til å føle det som om du sitter i en solstol ved stranden.

Middelhavsdietten er et av de sunneste livsstilsvalgene du kan ta. Dietten består av matvarer som inneholder lite kolesterol og mettede fettsyrer, og med mye fiber og omega-3-fettsyrer. I motsetning til andre dietter er middelhavsdietten et langsiktig valg og en måte å spise på som fremmer bedre velvære totalt sett.

Hvorfor er middelhavsdietten så sunn?

Middelhavsdietten er hovedsakelig plantebasert. Det omfatter et daglig inntak av helkorn, olivenolje, frukt, grønnsaker, belgfrukter, nøtter, urter og krydder. Innslaget av animalsk protein i dietten er minimalt, og er som oftest basert på fisk og sjømat.

Matvarene i denne dietten inneholder næringsstoffer og helsefordeler som bidrar til bedre hjertehelse1, reduserer sjansen for å utvikle diabetes 22 og kan til og med bidra til å forbedre dine kognitive evner3.

Hvorfor er middelhavsdietten så sunn?

  1. Rik på antioksidanter. Plantebaserte matvarer er rike på antioksidanter som hjelper kroppen å forsvare seg mot infeksjoner og sykdommer. Antioksidanter gir også viktige vitaminer som C- og E-vitamin.

  2. Full av fiber. Fiber hjelper kroppen å regulere sukkernivået, som gjør at du føler deg mett lenger.

  3. Rik på omega-3-fettsyrer. Ikke la deg lure av ordet «fett», omega-3-fettsyrer er viktige for helsen og bidrar til å redusere betennelser i blodet og forbedre hjerte- og karfunksjon.

  4. Legger vekt på sunne proteiner. Sunne proteiner er matvarer som inneholder lite fett og som vil få deg til å føle deg mett gjennom dagen. De bidrar også til sunnere, sterkere muskler.

All Plant Protein

Hvis du er interessert i å prøve middelhavsdietten (eller kanskje du allerede har innarbeidet den i matvanene dine), ønsker du kanskje å sikre at du får den riktige balansen av næringsstoffer hver dag. Som med alle andre dietter kan dette være vanskelig å holde oversikt over, spesielt når du allerede har det travelt med forpliktelser overfor både jobb, familie og venner.

Hvis du ønsker et godt tilskudd til middelhavsdietten, trenger du ikke å gå lenger enn til Nutriway™ All Plant Protein (APP). APP er vegetarianervennlig og utviklet av naturlige råvarer. Tilskuddet består at et praktisk proteinpulver som kan legges til i hva som helst av mat eller drikke. Det gir en balansert mengde av ni essensielle aminosyrer og er et godt alternativ til proteinkilder med mye fett og kolesterol, så som egg, rødt kjøtt, ost og helmelk.

APP er 100 % plantebasert og utvunnet fra de naturlige proteinkildene erter, soya og hvete. Du kan legge det til i en hvilken som helst matrett for å få den nødvendige daglige dosen med proteiner.

Prøv middelhavsdietten selv!

Drømmer du om å spise deilig mat ved kysten av Spania, Hellas eller Italia? Vi har to velsmakende oppskrifter som vil sende smaksløkene dine rett dit! Begge oppskriftene er fulle av smak og inneholder Nutriway™ All Plant Protein Powder slik at du kan opprettholde et sunt kosthold samtidig som smaksløkene får akkurat det de vil ha.

Pesto med soltørkede tomater

Fullpakket av deilig umamismak. Server med pasta for å dele den med andre, eller ha den for hånden for et raskt og enkelt måltid.

Se hvordan du lager pesto med soltørkede tomater , eller last ned oppskriften som PDF / ePub her.

Pålegg av gulrøtter og linser

Dette pålegget er laget av gulrøtter og linser og er helt uten dårlig samvittighet, snacks som kan kombineres med grønnsaker eller grove kjeks eller grovbrød.

Se hvordan du lager pålegg med gulrøtter og linser , eller last ned oppskriften som PDF / ePub her.

1 – New England Journal of Medicine, «Primary Prevention of Cardiovascular Disease with a Mediterranean Diet»
2 – National Library of Medicine, «The Mediterranean diet: health, science and society»
3 – Harvard School of Public Health, «Diet Review: Mediterranean Diet»

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår