Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Stocksy

De beste måtene å bekjempe vårslapphet på

Ernæring & velvære

Det du trenger å vite for å støtte immunforsvaret ditt og føle deg positiv og energisk

Det er en nesten magisk stemning i luften når vi legger den kalde årstiden bak oss. Selv om vi elsker en kosekveld hjemme, er det ikke til å nekte for at de kortere, mørkere dagene om vinteren har hatt en innvirkning på både vår psykiske og vår fysiske helse. Når våren kommer, bringer den muligheter til å nyte naturen og den deilige følelsen av fornyelse når trærne grønnes og blomstene begynner å springe ut. Det du trenger å vite …

Kom deg ut mer

A være ute, selv i korte perioder, har beviste fordeler. Det har for eksempel vist seg å forbedre humøret og gi energi, og det bidrar til å støtte immunforsvaret og opprettholde alminnelig god helse. En undersøkelse1 som er utgitt av Environmental Health and Preventive Medicine, viste at det å tilbringe tid ute, i naturen, kan ha en fordelaktig innvirkning på helsen. Mer spesifikt fant man at under og etter tiden som ble tilbragt ute, produserte kroppen mer av en bestemt celle som er spesielt målrettet mot skadelige, virusinfiserte celler. Men det er ikke alt – de fant også at tid tilbragt ute bidrar til å redusere følelser av angst og depresjon, og at det til og med forbedrer korttidshukommelsen2. Så hvorfor ikke ta en rask spasertur i lunsjpausen?

© iStockphoto

Få mer energi med B-vitaminer

Vårslapphet er et vanlig fenomen som oppstår når vi går fra en årstid til en annen. Til tross for de mildere temperaturene, kan den få deg til å føle deg enda trøttere og slitnere enn vanlig. Heldigvis inneholder Nutriway™ Vitamin B Plus Dual Action hele rekken av B-vitaminer for å hjelpe deg med å få mer energi. Med Dual Action-teknologien får du en umiddelbar frigivelse av vitamin B12 og B2 som en rask start, samt en kontinuerlig frigivelse av de andre seks B-vitaminene gjennom åtte timer for stabil støtte gjennom dagen.

Prøv D-vitamin for ekstra støtte

Før solen kommer til sin fulle kraft, er det viktig å legge til D-vitamin i kostholdet for ekstra støtte. D-vitamin bidrar til å ta vare på skjelettet og støtter et velfungerende immunforsvar. Dessverre er D-vitaminmangel utbredt blant 40,4 % av den europeiske befolkningen, uavhengig av alder, etnisitet og breddegrad3. Utmattelse, muskelsmerter og dårlig humør kan alle være tegn på D-vitaminmangel.

Huden produserer hovedsakelig vitamin D når den kommer i kontakt med UV-stråling, så i motsetning til andre vitaminer er det ikke så lett å fylle kvoten bare via kostholdet. Heldigvis vil én tablett av Nutriway™ Vitamin D om dagen dekke hele det daglige behovet for solskinnsvitaminet. Den inneholder også D-vitamin fra en naturlig kilde. Nutriway™ Vitamin D bidrar til å vedlikeholde immunforsvaret og opprettholde normal muskelfunksjon.

Støtt immunforsvaret

Uansett årstid trenger immunforsvaret ditt all den støtten du kan gi det. Å spise en rekke fargerike frukter og grønnsaker innenfor et samlet sett variert kosthold kan bidra til å støtte immunforsvaret, men å supplere kostholdet med kosttilskudd av høy kvalitet kan også hjelpe. Hvis du er ute etter en velsmakende måte å innarbeide ekstra næringsstoffer i måltidene dine, kan du prøve denne oppskriften på en vårlig gryterett .


1 Environmental Health and Preventive Medicine, akademisk artikkel, «Effect of forest bathing trips on human immune function»
2 Akademisk artikkel,
«Interacting with Nature Improves Cognition and Affect for Individuals with Depression»
3 Akademisk artikkel,
«Vitamin D deficiency in Europe: pandemic?»


* Følgende B-vitaminer støtter et normalt energistoffskifte: tiamin (B1), riboflavin (B2), niacin (B3), pantotensyre (B5), B6, biotin (B7) og B12. Riboflavin (B2), niacin (B3), pantotensyre (B5), folsyre (B9) og B12 bidrar til å redusere trøtthet og utmattelse.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår