Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Getty Images

Få barna opptatt av sunn mat

Ernæring & velvære

Noen ganger må vi som er foreldre, gå nye veier for å inspirere barna våre til å like sunnere mat.

Hvis du har barn, vet du at de kan ha vidt forskjellige ønsker når det gjelder måltider. Ett barn spiser fisk, men vil ikke røre grønnsaker, mens et annet kan velge å spise bananer, men ingen andre frukter. Det siste du ønsker deg ved frokost-, lunsj- eller middagsbordet er en tidkrevende forhandling om å spise noe bare fordi det er sunt. Hadde det ikke vært fint om barna spiste alt du tilberedte uten å mukke?

Gå foran med et godt eksempel

Det er viktig at familien spiser sammen regelmessig. Sett et eksempel for barna dine ved å vise dem at du selv liker grønnsakene du serverer. Barn påvirkes i høy grad av omgivelsene, så hvis de ser at foreldrene liker noe de er skeptisk til å spise, får de ofte det ekstra insentivet som skal til for å prøve det selv.

Prøv nye og spennende oppskrifter

Det kan være utfordrende å hele tiden komme opp med måltider som er morsomme, smakfulle og næringsrike. Vi har funnet frem et par enkle, sunne oppskrifter som inneholder Nutriway™ Kids Immunity Support Plus , og som er gjort på en-to-tre.

© Andreas Zitt

Hvis du er på utkikk etter en fargerik og sunn frokostfruktbowl som barna vil elske, finner du oppskriften på Fargerik smoothiebowl på Amagram, eller last ned oppskriften som PDF / ePub her.

© Andreas Zitt

Hvis du er på utkikk etter en frokostidé som liver opp resten av barnas dag, finner du oppskriften på Morsom toastkunst på Amagram, eller last ned oppskriften som PDF / ePub her.

Kamufler ekstra tilskudd

I tillegg til et velbalansert kosthold, kan du gi barnas immunsystem litt ekstra støtte med kosttilskudd som er spesielt utformet for de små. Nutriway™ Kids Immunity Support* Plus er utviklet i samarbeid med foreldre og godkjent av barn. Barna kan helle det velsmakende pulveret rett på tungen, eller foreldrene kan smugle det inn i kald mat eller drikke.

La barna være med på matlagingen

Hvis barna dine er kresne i matveien, kan det lønne seg å la dem hjelpe til på kjøkkenet. Det er mer sannsynlig at de spiser mat de selv har vært med på å tilberede. Det er selvfølgelig en forutsetning at de får jobber som står i forhold til alderen. For en liten krabat kan matlaging by på store sanseopplevelser, så la dem gjerne lukte og smake på maten underveis. En morsom introduksjon til matlaging for barn i førskolealderen kan være å hjelpe til med å vaske frukt og grønnsaker, eller røre sammen ingredienser.

Gi dem flere sunne alternativer

Det er et faktum at et velbalansert kosthold kan ha en grunnleggende innvirkning på den generelle helsen og velværet til barnet ditt. Hvis du gir barna flere sunne måltids- og snacksalternativer å velge mellom, blir det enklere for dem å finne noe de liker. Dette gjør det mye enklere å tilberede måltidene deres i fremtiden. For ikke å snakke om hvor mye morsommere det blir å spise maten!

Vi vil gjerne se dine versjoner av oppskriftene våre. Del dem med oss på sosiale medier ved å tagge bildene med: #NutriKids, #HappiestFarmOnEarth


1. Vitamin D bidrar til et normalt fungerende immunforsvar hos barna.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår