Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© iStockphoto

Slik får du mest mulig ut av morgentimene

Ernæring & velvære

Om morgenen har du sjansen til å sette tonen for resten av dagen. Les videre for å finne ut hvordan …

Måten du starter dagen på, har stor innvirkning på produktiviteten din. Mange store gründere og ledere gjennom historien viser til morgenrutinene sine som en av årsakene bak suksessen. En god morgenrutine kan også bedre humøret siden det fører med seg både fysiske og psykologiske fordeler.

Når du våkner og føler at du har kontroll på dagen, blir det enklere å takle utfordringene du møter på veien. Og når du er i stand til å ta livets utfordringer på strak arm, får du automatisk mer tid til å fokusere på drømmer, mål og livet rent generelt.

Slik får du mest mulig ut av morgentimene

Sørg for at du har god tid

En god morgenrutine starter kvelden før. Planlegg hvor mye tid du trenger til å gjøre deg klar og forbered så mye som mulig kvelden før slik at du får en mer effektiv start på dagen. Sørg for at du har nok tid til å følge din egen rytme. Ingen ting er verre enn å dra hjemmefra i dårlig humør fordi du måtte stresse deg gjennom morgenrutinen.

Selvbekreftelse

Selvbekreftelse handler om å forvandle negative tanker om deg selv til positive tanker. Denne teknikken har vist seg å ha svært gode resultater. Bruk et par minutter hver morgen til å si noe positivt til deg selv. Dette kan bidra til å overvinne selvsabotasje, minimere følelser av angst og stress og bidra til at du får et mer positivt tankemønster resten av dagen.

© Getty Images

Bøy og tøy

Det er ingen ting som er bedre enn en god strekk om morgenen. Så hvorfor ikke ta den litt lenger med noen noen gode uttøyninger hver morgen? Dersom du ikke er en aktiv person til vanlig, kan det være vanskelig å motivere deg selv til å trene regelmessig. Det er forståelig. Start i det små med en enkel uttøyningsrutine i ti minutter hver dag. Du kjenner forskjellen resten av dagen.

Sett av litt alenetid

Morgenen kan være travel og kaotisk. Men det trenger ikke være sånn. Prøv å stå opp litt tidligere enn resten av husholdningen, slik at du får fred og ro til å ta deg av alt du ikke får tid til ellers midt i alt kaoset med matpakker og frokostforberedelser. Noen ekstra minutter med alenetid gjør underverker for humøret om morgenen.

Velg en sunn frokost

Det er som de sier – du bli hva du spiser. Når du tar gode valg til frokosten, fører det gjerne til bedre matvalg resten av dagen også. Noen ganger kan du ha det så travelt at du ikke har tid til frokost i det hele tatt. Mange tror at det å lage en sunn frokost krever mye tid og kunnskaper. Heldigvis stemmer ikke dette. Denne frokostbowlen med nøtteblanding lager du i en fei, og den inneholder Nutriway TM Balance Within og Nutriway TM Fibre Powder.

  • 240p
  • 360p
  • 480p
  • 720p

Så lykke til med å få mest mulig ut av morgentimene!

Frokostbowl med nøtteblanding

© Andreas Zitt

Er du på utkikk etter et raskt og næringsrikt frokostalternativ? Ta en titt på denne smakfulle frokostbowlen med nøtteblanding. Den kan bli stjernen på brunsjbordet sammen med venner, eller en deilig start på dagen for deg selv.

Last ned oppskriften her som PDF / som ePub

Er du ikke sikker på hva det betyr? Her er et par imponerende fakta:

  1. Hver porsjon av Nutriway Balance Within inneholder seks milliarder melkesyreproduserende bakterier.

  2. Nutriway Balance Within inneholder to stammer av grundig vitenskapelig dokumenterte melkesyreproduserende bakterier – Lactobacillus acidophilus (NCFM) og Bifidobacterium lactis (HN019).

  3. De melkesyreproduserende bakteriene har svært god syretoleranse, og de fleste når derfor tarmen i full vigør og klar til å gjøre jobben sin.

  4. Nutriway Fibre Powder inneholder en spesiell blanding av tre løselige fibere fra naturlige plantekilder.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår