Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© iStockphoto

Morsomme aktiviteter for barn når det er kaldt ute

Ernæring & velvære

Ta en kikk på alt det morsomme du og barna kan finne på ute denne vinteren!

Å utforske verden der ute er viktig for alle barns utvikling, og kaldt vær må ikke være noe hinder. Med støtte fra Nutriway TM Kids Immunity Support Plus kan barna gjøre alt de vil ute i det kalde været.

Det er viktig at barn har et balansert kosthold og får i seg alle næringsstoffene de trenger. Det er også viktig at de kommer seg ut og får være aktive, også når temperaturene er lave. Undersøkelser viser at barn er mindre ute i de kaldeste månedene. Utendørs lek gir mange store fordeler: Barna får puste i frisk luft, bidrar til å brenne litt overskuddsenergi og fremmer fysisk utvikling.

Så la oss komme oss ut på en ekspedisjon!

Her er noen morsomme måter å underholde barna på som kan inspirere dem også når det blir kaldt ute.

1. Lag deres egne iskuler

© Stocksy

Ha noen få dråper konditorfarge i vann før du heller det i en vannballong. La ballongene fryse, enten ute eller i fryseren. Når de er frosne, kan du sprekke ballongen og se den vakre iskulen du har laget. Ta dem med ut og lek med dem!

2. Naturlig konfetti

© Getty Images

Gå ut og samle løv i ulike størrelser og farger. Ta en hullemaskin og stemple hull eller ulike former i bladene. Ha konfettien i små poser eller kurver for enkel oppbevaring, og kast den i luften når dere har noe å feire. Morsomt tips: Hvis feiringen foregår ute, trenger ingen å rydde bort konfettien etterpå.

3. Utendørs piknik

© Stocksy

En annen måte å underholde barna på når det er kaldt, er å begynne med en ny familietradisjon. Samle alle til en utendørs piknik, og få barna til å hjelpe deg med å lage i stand noen få, enkle snacks. Dette er et minne barna vil sette pris på hele livet, og en tradisjon som de alltid vil glede seg til.

4. En kveldstur i nabolaget

© iStockphoto

Gi barna gleden av å oppdage nabolaget i en ny belysning ved å ta dem med på en kveldstur for å se på alle de vakre juledekorasjonene som dukker opp på denne tiden av året. Gjør turen enda hyggeligere ved å ta med en termos med kakao som dere kan varme dere på underveis.

5. Skattejakt

Uansett årstid synes barn alltid det er morsomt og spennende med en skattejakt. Gå til nærmeste skogområde eller park, og oppmuntre barna til å se etter ting som man finner ute når det er kaldt. Ta med ting som løv, kastanjer, dyrespor og frosne søledammer.

© iStockphoto

Del dine favorittips om hva man kan gjøre ute i kulden ved å merke dem med #HappiestFarmOnEarth på Facebook.

Nutriway TM Kids Immunity Support Plus er et 4-i-1-produkt som inneholder D-vitamin, C-vitamin, sink og melkesyrebakterier. Det kommer i form av et raskt smeltende pulver i en porsjonspakke som er praktisk for foreldre på farten, og smaker deilig for barna.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår