Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© iStockphoto

Utendørs idrett kan hjelpe immunforsvaret ditt.

Ernæring & velvære

Få enda mer ut av livets eventyr med den innebygde støtten for immunforsvaret i XS™ Power Drink+

Varier den daglige rutinen med en tur ut i frisk luft. Hvis du har vært mye hjemme den siste tiden, gir det å gå ut en oppfriskende ny utsikt, uansett om du løper langs en sti i naturen eller utforsker en ny buldrestein.

Utendørs idrett gir mer enn et velkomment avbrekk fra hus og hjem. Undersøkelser viser at å være ute og å drive på med regelmessig fysisk aktivitet kan bidra til å støtte immunforsvaret. Her kan du se hvordan du kan bli bedre, med litt ekstra hjelp fra vår nye, velsmakende XS Power Drink+.

Variasjon gjør livet mer interessant

Livet er et eventyr, og det er så mange aktiviteter som kan gi deg et adrenalinrush. Det er den fantastiske følelsen når du har gått opp en bratt fjellside og du står på toppen og skuer utover den vakre naturen rundt deg. Det er kicket når du klatrer 20 meter rett opp en glatt fjellvegg og utfordrer kroppen på nye måter.

Det finnes en spennende verden der ute for alle dere som oppsøker spenningsopplevelser. Hvis du lurer på hvorfor aktiviteter som padling og terrengsykling gjør deg så glad, kan boosten av endorfiner kanskje være noe av forklaringen. Idrettsaktivitet kan øke produksjonen av serotonin i kroppen. Dette er hormonet som stabiliserer følelser som velvære og glede.

© iStockphoto

Opprettholde kroppens naturlige forsvar

Å være ute gir også andre velværefordeler. Sollys hjelper kroppen å danne D-vitamin som bidrar til å støtte immunforsvaret. Undersøkelser viser at lave nivåer av D-vitamin kan øke mottakeligheten for luftveisinfeksjoner.

I henhold til Bundesinstitut für Risikobewertung (det tyske føderale instituttet for risikovurdering) «er det vitenskapelig udiskutabelt at et tilstrekkelig nivå av vitamin D bidrar til immunforsvarets normale funksjon». En rekke andre undersøkelser viser at ved å puste inn fytoncider – de luftbårne kjemikaliene som planter produserer – øker mengden av hvite blodceller . Hvite blodceller hjelper oss å slåss mot infeksjoner.

Nye XS Power Drink+ bidrar til å holde deg i gang

For en aktiv livsstil hjelper det selvfølgelig å ha litt drivstoff i kroppen og gi litt ekstra støtte til immunforsvaret. XS Power Drink+ er den første drikken i XS-serien som gir den ekstra bonusen med regelmessig støtte til immunforsvaret*.

XS Power Drink+ har det samme innholdet av koffein og vitamin B3, B5, B6 og B12 som alle de vanlige XS Power Drink-typene. Disse ingrediensene hjelper deg til å kjempe mot utmattelse og gjør dette til en ideell drikk før og etter trening.

Oppgrader til XS Power Drink+ for å få vitamin C og sink, som bidrar til immunforsvarets normale funksjon, i tillegg. Denne sukkerfrie drikken inneholder få kalorier og naturlige smaksstoffer med ingefær og pasjonsfrukt, og hver deilige slurk gir styrke til kroppens immunforsvar.

Kraft pluss immunitet: få mer ut av din Power Drink – med innebygd immunstøtte for din travle og aktive livsstil!

*C-vitamin og sink bidrar til at immunsystemet fungerer normalt.

Beslektet innhold

Fem utendørsaktiviteter for å holde deg aktiv

Ernæring & velvære

Mer

7 metoder for å opprettholde treningsrutinene

Aktiv livsstil

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår