Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Getty Images

Forbered immunforsvaret ditt på en ny årstid

Ernæring & velvære

Å gi støtte til immunforsvaret bør alltid være en prioritet. Når årstidene skifter, er dette spesielt viktig.

Mange undersøkelser har vist en mulig kobling mellom skifte i årstidene og økning i aktiviteten i menneskets gener, spesielt de som har å gjøre med immunforsvaret . Uansett om årstiden skifter fra sommer til høst eller fra vinter til vår, vil endringen i temperatur utfordre menneskets immunforsvar.

Å iverksette tiltak for å støtte immunforsvaret før den nye årstiden kommer, er smart for å sikre at du føler deg bra gjennom hele året.

Hvordan immunforsvaret fungerer

Immunforsvaret ditt består av flere lag: den innebygde immuniteten som du er født med, den tilpassede immuniteten som du utvikler på grunn av miljøet du lever i, samt førstelinjeforsvaret, den fysiologiske barrieren.

Den fysiologiske barrieren består av de fysiske barrierene som beskytter deg fra miljøet utenfor kroppen. Dette omfatter huden, slimhinnene, spytt, tårer, tarmvegger og viktige forsvarsceller i tarmen – alt som arbeider for å hindre at ting trenger inn i kroppen. Tenk deg for eksempel at du får støv i øyet, og at du da får tårer i øynene for å skylle det ut. Det er din fysiologiske barriere for å sørge for at øyet ditt ikke tar skade.

Som alle deler av immunforsvaret er det viktig å holde den fysiologiske barrieren sunn og sterk hele året. Nedenfor kan du se to gode måter å støtte dette førstelinjeforsvaret på.

© Getty Images

Støtt førstelinjeforsvaret ditt med ...


Vitaminer

Vitaminer og mineraler spiller en stor rolle for å opprettholde immunforsvarets funksjon. For å oppnå dette bør du ha et sunt kosthold som inneholder et variert utvalg av frukt og grønnsaker. Videre kan du legge til et daglig multivitamin-/multimineraltilskudd for å bidra til å fylle ernæringsmessige huller. Disse kan bidra til å støtte kroppen med ekstra vitaminer og mineraler for å opprettholde immunforsvarets normale funksjon.

Det kan være bra å begynne med Nutriway™ Daily , som er praktisk for å bidra til å fylle mulige ernæringsmessige huller med viktige vitaminer og mineraler. Hvis du har barn som trenger ekstra vitaminer og mineraler, kan du prøve Nutriway™ Chewable Multivitamin , et velsmakende tilskudd som du kan gi som tillegg til barnas balanserte kosthold.

I perioder med mye stress eller ved skiftende årstider kan Nutriway™ Double X™ gi deg grunnleggende næringsstoffer som støtter hele kroppen. Dette er et kosttilskudd som inneholder en balansert kombinasjon av 12 essensielle vitaminer, 10 essensielle mineraler og en spesiell blanding av 22 plantekomponenter fra frukt, grønnsaker og urter. Nutriway™ Double X™ gir variasjon i kostholdet ved å tilføre planteelementer fra alle de fem fargegruppene: grønn, hvit, gul, rød og lilla. Hver fargegruppe inneholder gunstige næringsstoffer.

Du kan også prøve vårt nye produkt, Nutriway™ Balance Within. Det inneholder vitamin B6 og B9 (folsyre), som bidrar til at immunsystemet fungerer normalt.. I tillegg inneholder det 6 milliarder melkesyreproduserende bakterier av to ulike typer. Det leveres som et velsmakende, raskt oppløselig pulver som kan legges direkte på tungen – praktisk innpakket i en pinneformet pakke.


Fysisk aktivitet

Som alltid er det viktig å gjøre fysisk aktivitet til en del av din daglige rutine. Uansett om du foretrekker stille spaserturer, vektløfting eller noe midt imellom – det å holde seg aktiv bidrar til å skylle ut dårlige bakterier fra lunger og luftveier, noe som bidrar til å hindre enkelte sykdommer1. Det øker også blodgjennomstrømningen, styrker antistoffene og reduserer mengden stresshormoner2. Alt du trenger for å holde deg sunn og frisk!


1 MedlinePlus,
«Exercise and Immunity»

2 Insider,

«Exercise can Help your Immune System Fight off Infections»

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår