Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Getty Images

Støtt immunforsvaret og humøret!

Ernæring & velvære

Fører din travle livsstil til at du føler deg nedfor og sliten? Gi deg selv et løft med nye NutriwayTM Balance WithinTM!

Immunforsvaret ditt består av to hoveddeler: den innebygde immuniteten som du er født med, og den tilpassede immuniteten som du utvikler på grunnlag av de bakteriene og kjemikaliene du utsettes for gjennom livet1. For å sikre at du har den riktige energien til å opprettholde en aktiv, travel livsstil, kan immunforsvaret trenge litt ekstra støtte.

Hvorfor immunsystemet er så viktig

Immunforsvaret påvirker mer enn bare din fysiske velvære – det påvirker den psykiske helsen også. Når du ikke føler deg bra fysisk, vil du heller ikke føle deg vel følelsesmessig. Energinivået er på bunnen, og du klarer ikke å engasjere deg i alle aktivitetene du gjerne vil være med på.

Tenk over at 70 % av immunforsvaret ligger i tarmen. Faktisk er fordøyelsessystemet så viktig for din totale helsesituasjon at det ofte omtales som kroppens «andre hjerne»2. Det betyr at hvis du vil investere i immunforsvaret ditt, bør fordøyelseshelsen motta mye av din pleie og omsorg.

Her er noen ting du kan gjøre for å støtte immunforsvaret ditt:

  1. Oppretthold et balansert kosthold.

  2. Tren jevnlig.

  3. Sørg for å få nok hvile og søvn.

  4. Vask hendene regelmessig.

  5. Unngå negative vaner, for eksempel røyking eller et overdrevet alkoholkonsum.

I tillegg til disse fysiske måtene å støtte immunforsvaret på, finnes det noen usynlige måter å holde seg friskere på også.

Usynlig støtte for immunforsvaret

I motsetning til å spise en salat, gå på treningssenteret eller ha gode rutiner ved sengetid, finnes det enkelte typer støtte for helsen som ikke er så lette å se eller måle, men som er akkurat like viktig for din totale velvære. Kjærlighet, omsorg og nærhet fra familie og venner er gode eksempler på støtte som du ikke kan se, men som du definitivt kan føle – og som er en stor fordel for din psykiske helse.

Så ville det ikke vært flott om det fantes usynlig støtte for immunforsvaret også?

Det gjør det, heldigvis!

Den nylanserte Nutriway Balance Within kan gi den usynlige støtten immunforsvaret ditt trenger. Det inneholder vitamin B6 og B9 (folsyre), som bidrar til at immunsystemet fungerer normalt.. I tillegg inneholder det seks milliarder melkesyreproduserende bakterier.


Hva som gjør Nutriway Balance Within til et fantastisk 3-i-1-produkt

  1. To B-vitaminer: Vitamin B6 og B9 (folsyre), som ikke bare støtter immunforsvarets normale funksjon, men som også er kjent som «humørvitaminer» fordi de bidrar til normal psykisk funksjon. Videre bidrar de til å redusere tretthet og utmattelse. Vitamin B6 bidrar også til at nervesystemet fungerer normalt.

  2. To stammer av melkesyreproduserende bakterier: To stammer av melkesyreproduserende bakterier: De har en veldig høy toleranse for syre og trenger ikke pakkes inn for å overleve de sure forholdene i magesekken.

  3. Praktisk pinnepakke: Lettoppløselig pulver (men et anstrøk av vaniljesmak) leveres i en enkel pinnepakke, slik at du kan ta det uansett hvor dagen måtte lede! Det er lett å legge rett på tungen eller å løse opp i kaldt drikke.

Støtt immunforsvaret og humøret ditt i dag med nye Nutriway Balance Within!


1 Johns Hopkins Medicine, «The Immune System»
2 UBC Neuroscience, «Our Second Brain: More than a Gut Feeling»

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår