Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Fem utendørsaktiviteter som støtter helsen din

Ernæring & velvære

Klar til å komme deg ut og begynne å bevege på deg? Nutriway™ Let’s Go Kit hjelper deg med å gjøre akkurat det!

Nutriway™ Let’s Go Kit er fullt av energigivende kosttilskudd som gir deg de viktige næringsstoffene du trenger både for å være aktiv og for å ta deg inn igjen etterpå. Det gir næring for fettfri muskelvekst, energi og støtte til immunforsvaret, og er det perfektet tilbehøret for alle fritidsaktiviteter.

Så hva er det du venter på? Gå ut og kom deg i bevegelse!

Fordelene med å være ute

Mange undersøkelser viser fordelene ved å være aktive utendørs. Det er faktisk så mange at leger nå skriver ut «naturresepter1». En dose natur for å bidra til behandling av stress, høyt blodtrykk, søvnproblemer med mer.

Å være ute er bra for oss av mange grunner: D-vitamin fra solen gir immunforsvaret et løft, frisk luft gir deg en følelse av ro, og å være borte fra datamaskinen og annen teknologi gjenoppretter fokus. Legg til litt trening, så har du utgangspunktet for den perfekte, sunne aktiviteten.

Fem utendørsaktiviteter


1. Løping

Ta på deg et par behagelige løpesko, og kom deg ut! Dette er en av de beste utendørsaktivitetene fordi den lett kan tilpasses etter omgivelsene og ditt fysiske nivå. Løp på fortauet, en natursti eller på stranden. Husk at myke underlag, som en jord- eller grussti, er best for ryggen fordi de gir mildere støt mot bakken.

Tips: Legg inn en trapp eller to for å gi treningen det lille ekstra.


2. HIIT

Finn en tom ballbinge eller lekeplass og gjør den om til din egen personlige HIIT-sone. Høyintensiv intervalltrening (HIIT) brenner kalorier raskt på kort tid. Treningen består av raske, vekslende sett med høyintensive styrke- og kondisjonsøvelser. Settene gjentas to eller tre ganger.

Eksempel på HIIT-trening (ta en 15 sekunders pause mellom hver øvelse):

  1. Begynn med vekslende utfall

  2. Høye knær (1 minutt)

  3. Armhevinger med hopp (burpees) (45 sekunder)

  4. Sykkelcrunch (1 minutt)

  5. Supermann (45 sekunder)

  6. Fjellklatrer (1 minutt)

  7. Fullfør med stående eselspark (45 sekunder)

Gjenta hele settet tre ganger.


3. Paddleboard

Hvis du bor ved et vann eller ved sjøen, kan paddleboarding (også kjent som SUP for stand-up paddleboard) være god trening for hele kroppen. Bruk kjernemuskulaturen til å holde deg på bena og i balanse. Armene og skuldrene vil også få god trening mens du padler deg fremover.

Tips: Hvis det er vanskelig å balansere på brettet, kan du endre øvelsen ved å sette deg ned. Etter noen økter kan du gradvis jobbe deg opp til å knele og deretter til å stå oppreist.


4. Sykling

Akkurat som løping er dette en flott utendørsaktivitet som kan tilpasses etter omgivelsene og ditt fysiske nivå. Du kan ta sykkelen ut på fortauet, inn i skogen eller ned på stranden! Denne aktiviteten er spesielt bra hvis du vil få opp pulsen, men vil spare leddene og ryggen.


5. Fotturer

Kom deg ut i skog og mark med familien, en venn eller et kjæledyr. Fotturer er en flott måte å være aktiv på og nyte naturen på. Du kan ta en rolig, enkel tur eller velge tøffere stier med bratte stigninger for en en mer krevende treningsøkt.

Tips: Når du skal ut på tur, må du huske å ta med nok vann. Hvis du liker å gå alene, bør du la noen andre vite hvor du skal og når du regner med å være tilbake.

Og ikke glem Nutriway™ Let’s Go Kit!

Når du skal ut for å trene, må du ikke glemme å ta med vann, solkrem og Nutriway™ Let’s Go Kit. Denne pakken vil gi deg energi med tilskudd som støtter treningsmålene dine. De bidrar til å støtte immunforsvaret, forbedrer veksten av muskelmasse og reduserer slitenhet.

Dette er de høykvalitetsproduktene i Nutriway TM Let’s Go Kit som holder deg aktiv:

  1. Nutriway™ Vitamin C Plus: Dette tilskuddet er fullt av C-vitamin, og bidrar til å opprettholde immunforsvarets normale funksjon under og etter intens trening.

  2. XS™ Pre-Workout Drink Lemon Lime: Denne drikken øker energinivået for en sterk start med Triple Energy Blend for en umiddelbar kickstart på alle aktiviteter2.

  3. Chocolate XS™ Protein Bar: En spesiell proteinblanding som bidrar til vekst og vedlikehold av muskelmasse. Musklene vil motta en stabil strøm av restitusjonsstøtte i form av ulike proteiner som fordøyes i ulik hastighet.

Prøv Nutriway™ Let’s Go Kit i dag, og gi din aktive livsstil den boosten den trenger!


1 Forbes, «Why Going Outside Is Good For Your Health, Especially Right Now»
2 Riboflavin (B2), pantotensyre (B5) og folsyre (B9) bidrar til å redusere tretthet og slitenhet.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår