Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Fem lette måter å få en tidlig sommerglød på

Ernæring & velvære

Å ta godt vare på huden og å gløde med glans krever mer enn bare en fuktighetskrem. Finn ut hvordan du kan få en glødende hud med noen få enkle trinn.

Med sommeren rett rundt hjørnet vil vi gjerne at huden vår skal gløde med livskraft. Og selv om hudpleie spiller en rolle her, finnes det nye vaner og livsstilsendringer som du enkelt kan implementere i hverdagen, som også kan få huden til å gløde litt ekstra.

1. Ta kontrollen over morgenens hudpleierutine

Å behandle huden med antioksidanter om morgenen vil bidra til å beskytte den mot de frie radikalene i omgivelsene. Etter rensing og toning om morgenen, kan du smøre inn noen få dråper Artistry Intensive Skincare™ Advanced Vitamin C+HA Treatment i huden. Vitamin C er kjent for sin evne til å bidra til å myke opp huden og gjenskape glød, mens hyaluronsyre bidrar til å øke fuktigheten og hindre fukttap. Følg opp med din vanlige fuktighetskrem for å forsegle gløden.

2. Gi ansiktet litt trening

Bruk tiden etter morgenens hudpleierutine til noen ansiktsøvelser. Vi bærer spenninger med oss rundt kjevebenet og munnen, og en god ansiktstrening vil bidra til å lette på dem samtidig som ansiktsmusklene holdes stramme og får et løft. Vipp hodet bakover så haken peker mot taket. Si alfabetet høyt mens du holder denne stillingen, og pass på at munnen virkelig uttaler alle bokstavene ordentlig.

3. Gi huden næring

Maten vi spiser, kan enten forbedre eller forverre hudens kvalitet og utseende. Forskning1 som ble publisert i fjor, konkluderte med at mat som inneholder ingredienser for «antialdring» som proteinpeptider, essensielle fettsyrer og antioksidanter støtter hudens naturlig metabolisme og nøytraliserer frie radikaler. Samtidig viser en annen undersøkelse2 at et kosthold som inneholder mye sukker og fett kan føre til hudbetennelser, som er den viktigste forløperen til rynker, pigmentering og løs hud.

Å spise en variert kombinasjon av minimalt prosessert mat som inneholder fettsyrer, proteiner og antioksidanter vil ikke bare få deg til å føle deg sunnere, det vil også bidra til at huden din både føles sunnere og ser sunnere ut. Nyt fet fisk, for eksempel laks, makrell og sardiner, i tillegg til bær og mørke grønnsaker som er fulle av antioksidanter og fytonæringsstoffer. Gi huden din den støtten den kan trenge i form av Nutriway™ Truvivity OxiBeauty™ Bundle , som inneholder en drikk og et kosttilskudd. Denne pakken inneholder kobber og vitamin E. Kobber bidrar til å beskytte hudceller mot oksidativt stress og normal hudpigmentering. Vitamin E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

I tillegg kan du støtte opp kostholdet ditt med en kombinasjon av ernæringskosmetikk (ernæring med kosmetisk effekt) som gir deg næringsstoffer. Disse næringsstoffene kan støtte kroppen din mot oksidativt stress og gi huden næring. Nutriway™ Nourish Your Beauty Kit inneholder kosttilskuddet og drikken Truvivity samt Nutriway Vitamin C Plus. Det inneholder vitaminer som støtter normal kollagendannelse som støtter hudens funksjon og et normalt fungerende immunforsvar.

4. Pust

Å starte og avslutte dagen med noen enkle pusteøvelser kan bidra til å redusere stress og angst og i sin tur skape et sunnere miljø for huden. Undersøkelser3 viser at konsentrerte pusteøvelser, spesielt yogapusteøvelser kjent som pranayama, kan redusere stress og dermed redusere betennelser. Vi vet at vedvarende betennelser i kroppen kan føre til redusert kollagen og tidlig dannelse av linjer og rynker, så tenk på å innføre en økt med pusteøvelser på begynnelsen og slutten av dagen som en del av din daglige hudpleierutine.

© Stocksy

Som en innføring i pranayama kan du prøve denne enkle metoden:

  1. Sett deg i en behagelig stilling, lukk øynene og pust dypt inn gjennom nesen mens du teller til 3.

  2. Hold pusten og tell til 4.

  3. Pust ut gjennom munnen mens du teller til 5.

  4. Gjenta øvelsen 5–10 ganger. Etter et par minutter bør du allerede føle deg rolig og mer avslappet.

5. Strekk ut

Strekkøvelser er en god måte å begynne dagen på. Det løsner opp muskelspenninger og gir deg noen øyeblikk til å fokusere på deg selv og hvordan du føler deg. Vi vet at huden vår oppfører seg bedre når vi har kontroll over stressnivået. Den blir klarere med færre utbrudd og bedre glød. Så i stedet for å sjekke telefonen når du våkner, ta noen øyeblikk til å strekke på deg.

  1. Senk deg ned på hender og føtter med hendene på linje med skuldrene og knærne inn under hoftene.

  2. Løft halebenet og rumpen opp som om hoftene dine blir dratt mot taket.

  3. Rett ut bena så langt som føles behagelig, og prøv å sette hælene i gulvet.

  4. La hodet falle behagelig mellom armene mens du ser mot knærne. Hold ryggen så rett som mulig.

  5. Hold i opptil ett minutt eller så lenge stillingen føles behagelig. Senk deg sakte ned på alle fire, og flytt deg til en sittende stilling. Nå er du klar til å starte dagen!


1 National Center for Biotechnology Information, Diet and Skin Aging—From the Perspective of Food Nutrition
2 Science Daily, Western diet rich in fat and sugar linked to skin inflammation
3 Psychology Today, New Study Finds Yoga Breathing Lowers Inflammation

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår