Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Getty Images

Deilig smoothiestøtte

Ernæring & velvære

Ser du etter kreative måter å forbedre immunforsvaret ditt og gjøre kostholdet ditt mer spennende på? Da trenger du ikke lete lenger – våre deilige og enkle smoothier er kanskje akkurat det du er ute etter.

Når du tenker på å ta vare på immunforsvaret, kan det være enkelt å hoppe direkte til vitamin C – og så til appelsiner. Imidlertid er det slik at selv om vitamin C bidrar til å opprettholde immunforsvaret, kan det kanskje være av interesse å vite at det finnes store mengder andre frukter og grønnsaker – fulle av en rekke fantastiske næringsstoffer – som også kan støtte immunforsvaret ditt. Vi skal se nærmere på noen av dem og se hvordan du kan bruke dem i kostholdet ditt med noen enkle og deilige smoothies.

Fem immunitetsstyrkende matvarer

Listen over ferske matvarer som støtter immunforsvaret, er lang. Du har mye å velge mellom. For å gjøre det enklere, har vi fokusert på fem som vil være et perfekt tilskudd til sunne matretter og immunstyrkende smoothies.

1. Sitrusfrukter – Appelsiner er ikke de eneste som er fulle av vitamin C, nesten alle sitrusfrukter inneholder dette supervitaminet. Fra blodappelsiner, grapefrukt og sitroner til mandariner og klementiner – det finnes mange sitrusfrukter å velge mellom når du vil ha mer vitamin C i kostholdet – og smoothiene dine!

2. Ingefær – denne skarpe roten tilfører mye smak i alle typer retter – det være seg karrygryter, supper, sitronte eller en frisk smoothie. Det beste er at denne fantastiske ingrediensen bidrar til å redusere betennelser også – så den kan hjelpe når du har betent og sår hals.

3. Gresk yoghurt – det som skiller gresk yoghurt fra vanlig yoghurt er at den inneholder mer proteiner og er fullstappet med probiotika. Probiotika inneholder melkesyre og bakterier som er en naturlig bestanddel av fordøyelsessystemet, og de spiller en viktig rolle når det gjelder å stimulere immunforsvaret. Bare husk at du må kjøpe naturell gresk yoghurt, ikke de smakssatte typene fulle av sukker. Du kan gjøre den søtere ved å legge til dine favorittfrukter og helle over litt honning.

4. Spinat – selv om spinat også inneholder mye vitamin C, er den også full av antioksidanter og betakaroten. Kroppen kan omdanne betakaroten til vitamin A, som bidrar til at immunsystemet fungerer. Når du spiser spinat, er det best å spise den rå i stedet for varmebehandlet for å unngå å miste næringsstoffer på veien. Spis den som en smakfull salat, eller ha den i en frisk, grønn smoothie .

5. Gurkemeie – dette gylne krydderet er en annen ingrediens med mye smak, og ikke minst farge. Gurkemeie er en plante som har en lang historie innen medisinsk bruk – faktisk bortimot 4000 år!* Den høye konsentrasjonen av curcumin – som gir gurkemeien sin karakteristiske farge – bidrar til å støtte immunforsvaret med sine betennelsesdempende egenskaper.

Hvordan skal du spise alt dette? Enkelt. Smoothies!

Liker du ikke helt tanken på å drysse gurkemeie på den greske yoghurten og spise rå spinat ved siden av? Det er ikke så rart. Det finnes langt bedre måter å få immunstyrkende helse inn i kostholdet ditt. Du kan for eksempel ha alt sammen i en mikser og drikke dem sammen! For å få deg i gang kan du prøve vår Immunity Booster-smoothie og Fruity Elixir smoothiebolle. Du finner dem i oppskriftsdatabasen for iCook , sammen med en rekke andre smoothier og retter du kan prøve.

Immunity Booster

Mengden av vitaminer og mineraler i denne deilige, immunstyrkende drikken vil gi kroppen et ekstra kick og gjør den bedre i stand til å kjempe mot sykdom og gi deg en energi-boost. Som en variasjon kan du bytte ut appelsinene med blodappelsiner.

© Andreas Zitt

Se hvordan du lager Immunity Booster på Amagram, eller last ned denne oppskriften som PDF / ePub her.

Fruity Elixir

Denne fargerike smoothien er full av naturlige ingredienser med mye vitamin C, kalium, proteiner, fiber med mer, og vil gi kroppen energi med mindre fett og mer av de gode tingene. Prøv å sette den sammen med kiwi og sprø müsli til en styrkende frokost.

© Andreas Zitt

Se hvordan du lager Fruity Elixir på Amagram, eller last ned denne oppskriften som PDF / ePub her.

La Nutriway™ hjelpe deg

Med alt stresset som følger av å være på farten hver dag, kan det være vanskelig å opprettholde et sunt og balansert kosthold. La Nutriway™ hjelpe deg å støtte immunforsvaret ditt med disse fantastiske produktene. En daglig dose Nutriway™ Vitamin C Plus kan gi deg en stabil dose med vitamin C som varer mer enn 8 timer. Nutriway™ Vitamin D kan gi deg fodelene av solens stråler uten sol, og den støtter også sunne muskler, skjelett og tenner i tillegg til immunforsvarets normale funksjon. Nutriway™ Garlic kan bidra til å opprettholde hjertehelsen, normalt kolesterolnivå og normalt immunforsvar.

*National Center for Biotechnology Information: Turmeric, the Golden Spice

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår