Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Pam Whinery, Brian Guido

5 ting du ikke visste om Nutriway™-gårdene

Ernæring & velvære

Du vet kanskje at NutriwayTM-gårdene leverer ingredienser til NutriwayTM kosttilskudd. Men hva om vi fortalte at det er noe du ikke vet – men som du absolutt burde vite? Da er du heldig – vi er klare til å dele dette med deg.

Lenge før «bærekraft» ble en megatrend, hadde NutriwayTM allerede omfavnet denne tanken – og praksisen. Faktisk har alle planteingredienser som brukes i NutriwayTM-produktene vært dyrket etter bærekraftige landbruksmetoder helt fra begynnelsen av. La oss gå litt dypere inn i den fascinerende verden som Nutriway-merket er, med fem morsomme fakta om de bærekraftige metodene på gårdene våre.

1. Nutriway-merket er helt unikt.

Nutriway er det eneste globale varemerket innenfor vitaminer og kosttilskudd som dyrker, høster og bearbeider plantene på sine egne bærekraftige gårder.* Alle Nutriway™-eide gårder er sertifiserte og bærekraftige i tråd med amerikansk lovgivning. I tillegg befinner de fire Nutriway™-eide gårdene seg over hele Nord- og Sør-Amerika (i USA; Mexico og Brasil).

Til sammen dekker gårdene over 2000 hektar med dyrkbar jord! De bruker også bærekraftige metoder til å dyrke en lang rekke planter – fra blåbær, chia, spinat, løvetann, echinacea og sitronmelisse til mer enn 127 000 acerolatrær. Ett morsomt faktum til? Acerolakirsebærene høstes før de er modne, mens de fremdeles er grønne. Hvorfor? Fordi det er da de inneholder mest C-vitamin – og det gjør dem perfekte for en rekke Nutriway™-produkter.

© Pam Whinery, Brian Guido

2. Også våre partnergårder bruker bærekraftige landbruksmetoder.

Nutriway™ dyrker alle plantene som vi bruker i produktene våre i miljøer som gir de beste vekstvilkårene. Derfor dyrkes disse plantene på nøye utvalgte partnergårder som vi stoler på, og som har gjennomgått sertifiseringsprogrammet NutriCertTM. Den omfattende NutriCertTM-sertifiseringen krever at leverandørgårder strengt følger Nutriways™ sikkerhetsforskrifter, følger reglene for rettferdig arbeidsliv, avstår fra å bruke kjemikalier eller sprøytemidler, oppfyller kravene for bærekraftig landbruk og tar sosialt ansvar.

3. Falker og marihøner beskytter plantene.

Har du noen sinne tenkt på hva som skal til for å beskytte planter på en naturlig måte? På en rekke Nutriway™-gårder brukes spesialopplærte falker til å skremme bort skadelig fugler som liker å spise plantene. I tillegg beskyttes plantene mot skadelige insekter, men ikke med sprøytemidler, vi bruker marihøner! Den store variasjonen av Nutriway™-planter tiltrekker seg store populasjoner av marihøner som spiser en rekke av de farlige insektene som ellers ville skade plantene.

© Andrew Maguire

4. NutriwayTM-gårdene gir plantene næring ved hjelp av mark.

På Nutriway™-gården El Petacal Farm i Mexico passer et dedikert team godt på en egen meitemarkfarm på gården. Hvorfor? Dette er en essensiell bestanddel i arbeidet med å gi plantene næring. Markene kan produsere opptil 260 000 liter flytende biologisk gjødsel hvert år som brukes som naturlig gjødsel på åkrene.

5. Fem hektar jord, bare til vitenskap

Med sine 643 hektar er Nutriway™ El Petacal Farm i Mexico imponerende i størrelse. Like imponerende er det at fem hektar jord er satt av bare til forskning og vitenskapelige undersøkelser. Dette omfatter, men er ikke begrenset til, å finne det optimale tidspunktet for høsting for å sikre at næringsstoffene er på sitt høyeste nivå, samt å finne ut hvilke deler av plantene som har det høyeste innholdet av næringsstoffer. Dette gjør det mulig for Nutriways™ team av forskere å levere effektive produkter.

* Kilde: http://www.Euromonitor.com/amway-claims

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår