Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© iStockphoto

Næringsrikt og velsmakende?

Ernæring & velvære

Uansett om du er fleksitarianer, vegetarianer eller veganer – eller kanskje bare nysgjerrig på plantebasert kosthold – vil du ha stilt deg dette spørsmålet. Da må du bare lese videre og ta quizen vår for å oppdage hvordan du kan få til begge deler samtidig!

Hvis du har prøvd deg litt frem med et plantebasert kosthold, er du ikke alene. Veganisme og vegetarianisme har økt kraftig i popularitet, og nå har det kommet til en tredje variant: fleksitarianisme. I tilfelle du ikke vet det: dette betyr et halvvegetarisk kosthold som er sentrert rundt plantebasert mat ... men som av og til tillater litt kjøtt. Sunt og miljøvennlig. Man må jo bare elske det?

Vel, plantebasert mat har ofte fått et dårlig rykte, og anklages ofte for å være kjedelig og smakløs. Nå er vi her for å avsanne disse mytene og bekrefte det du antakelig allerede vet: det er ikke nødvendig å ofre smaken for å få riktig ernæring. Du kan få begge deler – du må bare vite hva du driver med.

Vi begynner med Verdens helseorganisasjon (WHO)1. De anbefaler at vi spiser minst fem porsjoner med frukt og grønsaker hver dag for å bidra til å hindre alvorlige sykdommer. Men visste du at omtrent tre av fire voksne ikke følger disse anbefalingene?2 Faktisk trenger de fleste voksne å fordoble sitt nåværende inntak av frukt og grønnsaker!

Heldigvis er et fleksitarisk, vegetarisk eller vegansk kosthold en måte å utfordre deg selv på så du blir mer kreativ med måltidene og sikrer en god spredning av farger og fytonæringsstoffer (noen som vil ha en salat med sortøyebønner og granateple eller savoykålruller med villris og zucchini ?). Men samtidig betyr ikke det å være veganer, vegetarianer eller fleksitarianer at man automatisk får god helse og et sterkt immunforsvar. Så hvordan kan du sikre at du får i deg alle de viktige vitaminene og mineralene? Ta quizen vår for å finne ut av det.

Og her kommer qizen!

Er du klar til å finne ut om du er på vei mot en sunn, meningsfylt livsstil? Ta quizen vår for å finne ut hvilke næringsstoffer som kanskje mangler i det plantebaserte kostholdet ditt – og hvilke kosttilskudd som kan gi støtte til et sunt liv som fleksitarianer, vegetarianer eller veganer.

Klikk på bildet nedenfor for å starte quizen. Lykke til!

Dekk hele spekteret av næringsstoffer

Fremdeles ikke overbevist om at du kan fylle opp kvoten med frukt og grønnsaker? Kosttilskudd er en god måte å garantere at kroppen mottar det riktige utvalget av næringsstoffer i riktige mengder på. For ikke å nevne at de også er en rask og enkel måte for travle mennesker å fylle eventuelle ernæringsmessige hull på mens de er på farten.

Den gode nyheten er at det blant Nutriways kosttilskudd finnes en rekke vegetariske og veganske alternativer. Veganere og vegetarianere kan styrke kostholdene sine med Nutriway All Plant Protein, Iron Folic Plus og Vitamin B Plus. I tillegg til disse kosttilskuddene kan fleksitarianere også styrke kostholdet sitt med Omega-3 Complex. Så enkelt er det, så nå finnes det ingen unnskyldning for å ikke ha et kosthold som er både velsmakende og næringsrikt!

1 Verdens helseorganisasjon, fremmer forbruk av frukt og grønnsaker
2 NHS,
resultater av helseundersøkelse

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår