Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© iStockphoto

Stress og ensomhet? Nei takk!

Ernæring & velvære

Ja, vi lever i en underlig, ny verden. Men det betyr ikke at vi ikke kan ha et godt liv. Her er fem effektive måter å redusere stresset på i det nye året – og samtidig gi helse og velvære en liten boost!

Hvis noen hadde fortalt deg for to år siden at hjemmekontor ville bli normen og at å gi bestemoren din en klem ville bli ansett som farlig, ville du antakelig rullet med øynene og gått i motsatt retning. Men nå har det blitt slik. I en forandret verden hvor vi holder avstand og står overfor en ny definisjon av hva som er normalt. Den negative siden er selvfølgelig at redusert samvær og kontakt med dem vi er glad i, har økt stressnivået og følelsen av isolasjon. For ikke å nevne at raske og uforutsette endringer også gjør det utfordrende å tilpasse livet etter nye sosiale normer.

Derfor er begynnelsen på det nye året en perfekt anledning til å friske opp, fornye og omdefinere livet og omgivelsene dine. Det finnes faktisk ikke noe bedre tidspunkt for å begynne med sunne vaner og legge inn noen beroligende rutiner som gjør det enklere å håndtere stress. Er du klar? Her er våre beste tips til å takle stress så du kan starte 2021 med en følelse av tilfredshet og mental klarhet.

Fem effektive måter å øke tilfredsheten på

Vil du gjøre 2021 til ditt beste år så langt? Flott! Nøkkelen er å styrke immunforsvaret og leve sunt – og det omfatter alt fra trening til kosthold, mental styrke og håndtering av isolasjon. Når det settes opp som en liste over effektive måter å dempe stress, håndtere ensomhet og stimulere til bedre mental og fysisk helse, ser det omtrent slik ut:

© Getty Images
  1. Finn noe morsomt å gjøre – Uansett om det dreier seg om å lære et nytt språk via en app, å ta virtuelle dansetimer eller studere noe nytt, kan du sette deg et morsomt og oppnåelig mål for å gi deg selv noe å glede deg til. Det vil gi deg et mål å arbeide for i det daglige og gi deg en følelse av tilfredshet når du har lært noe helt nytt. Sett opp en plan for å holde deg i gang, og husk at dette handler ikke bare om å nå målet, det handler om veien dit – så husk å feire hver eneste lille seier.

  2. Prøv å tenke nytt – Det er viktig å anerkjenne og forstå følelsene sine og prøve å være aktivt til stede i eget liv, øke selvfølelsen og tenke positivt. Du kan begynne med å unngå å sammenligne deg selv med andre og behandle deg selv på samme måte du behandler de du er glad i. Du kan også bruke avslapnings- eller mindfulness-apper eller høre på guider til mental velvære for å bli kvitt negative tanker.

  3. Styrk relasjonene dine – Vær åpen med venner og familie om hvordan du føler deg. Kommuniser med dem som står deg nærmest via sosiale medier eller videochat, og husk å spørre hvordan de har det også, så du kan skape en meningsfylt dialog.

  4. Ha faste rutiner – Ingenting oppmuntrer følelsen av hjelpeløshet like mye som mangel på rutiner. Ha et fast tidspunkt for å stå opp så du lettere kan regulere humøret og gjenoppbygge kroppen. Gå ut ofte, og oppretthold en struktur på dagen ved å gi deg selv bestemte oppgaver som skal utføres, i tillegg til tid for avslapping.

  5. Begynn å leve sunnere – Ved å opprettholde et godt balansert kosthold og trene regelmessig kan du balansere stresshormonene i hjernen og styrke immunforsvaret. Kompletter kostholdet med en serie næringsrike kosttilskudd fra NutriwayTM – det finnes en lang rekke alternativer !

Oppretthold en sunn livsstil med Nutriways produkter

Nutriways kosttilskudd ble utviklet for å hjelpe deg å opprettholde et sunt kosthold ved å fylle eventuelle ernæringsmessige huller. Her er noen av våre favorittprodukter som kan hjelpe deg å skape en sunn livsstil!

  1. Hvis du synes det er vanskelig å få i deg nok C-vitaminrike matvarer som appelsiner eller guava i ditt vanlige kosthold, kan du gi immunforsvaret det det trenger med Nutriway Vitamin C Plus.

  2. Bor du et sted med lite sol? Få i deg en dose solskinnsvitaminer i stedet! NutriwayTM Vitamin D bidrar til at immunforsvaret fungerer normalt, og vedlikeholder også normal muskelfunksjon.

  3. Ta en tablett med Nutriway Garlic for å unngå den sterke naturlige lukten av hvitløk. Hvitløk bidrar til at immunforsvaret fungerer normalt, gjør deg mer motstandsdyktig mot midlertidig stress og bidrar også til bedre hjertehelse.

Beslektet innhold

© Shutterstock

Slapp av med aktiviteter som får deg vekk fra skjermen mens du er hjemme.

Forretningsliv

Mer

5 måter å støtte immunforsvaret på

Aktiv livsstil

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår