Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
A batch of NUTRILITE supplements

Produksjon av kosttilskudd er viktig

Ernæring & velvære

Møt vår Supplier Quality Development Manager, Samuel Kilgore. Han og teamet hans er de som passer på at dine favoritter blant Nutriways kosttilskudd er av høyeste kvalitet, hver gang.

Når du heller i et glass vann for å ta ditt daglige kosttilskudd – enten det er Nutriway Double X multivitamin, Vitamin C Plus eller noe annet du bruker til å støtte opp om din sunne livsstil – tenker du noen gang på hvordan det ble så fullt av gode næringsstoffer og hvordan det ble til de tablettene eller det pulveret du holder i hånden? Antakelig ikke. Produksjon av kosttilskudd er sjelden et tema som hever pulsen. Det vil si, med mindre du heter Samuel Kilgore. Ved siden av familien, golf, ski, camping, fotturer og alt annet som foregår utendørs, er Sam svært opptatt av kvalitet. Det kan faktisk hende at det ikke finnes noen andre i hele verden som bryr seg mer om hva som skjer med kosttilskuddene og vitaminene fra Nutriway før de kommer inn døren hos deg.

A batch of NUTRILITE supplements going through a supplement manufacturing setp

Sam er Supplier Quality Development Manager for Nutriway-merket. Det betyr at han har ansvaret for kvalitetssikringen av hver eneste tablett (og de høykvalitets ingrediensene de består av) som du får inn døren. Jobben hans er enkel: å sikre at hvert enkelt produkt er perfekt – hver gang. Og mens å ha ansvaret for kvaliteten i en enorm produksjonsprosess – og det for en av verdens ledende kosttilskuddsprodusenter – kan høres stressende ut, elsker Sam jobben sin.

«Det inngår en mengde vitenskap og teknologi i utviklingen og produksjonen av Nutriway-produkter. Og ABO-ene og kundene våre har høye forventninger», sier han. «Jeg elsker å arbeide med kvalitetskontroll. Det er det beste stedet for å få oversikt og kunne påvirke hele bredden av prosessen. På mange måter fungerer teamet mitt og jeg som et grensesnitt mellom produksjonen og ABO-ene og kundene, og det er en stor motivasjonsfaktor for meg.»

Et anlegg med strenge produksjonsstandarder

Som en person som er svært opptatt av kvaliteten på Nutriways næringsrike produkter, vet Sam nøyaktig hva som trengs for å lede en stor fabrikk. «Jeg tror den beste måten å forklare vår tilnærming til kvalitet på, er «tillit, men med bekreftelse», forklarer han. «Våre sterke og omfattende kvalitetssystemer sikrer at kvaliteten inngår i utformingen av produktene – fra kvalifisering for leverandører, råvarer og ingredienser til prosess- og pakkekontrollene. Og for å sikre at råvarer og prosesser holder seg stabile, har vi sterke programmer for overvåking og tilsyn.»

I tall snakker vi om noe omkring 500 000 kvalitetskontroller per år – det vil si omtrent én per minutt. Men ikke vær urolig hvis det store antallet tester og protokoller gjør deg mistenksom. Dette er en del av den effektive prosessen for å opprettholde kvaliteten og de høye standardene. Sam bekrefter også at globale leverandørkjeder er komplekse. «Vi har alltid risikoer som vi må være på vakt overfor», forklarer han. «Vi arbeider hardt for å sikre at våre leverandørpartnere kan opprettholde sporbarhet og holde den høye kvalitet ved like.» Dette går ganske dypt, siden hver leveranse av råvarer, hver ingrediens og hvert parti av produkter kan ha små variasjoner som til syvende og sist kan påvirke det endelige produktet. «Overvåkingen og testprogrammene våre er derfor utformet for å sikre at hvert unike parti vil oppfylle forventningene hos ABO-ene og kundene våre», avslutter han med et smil.

NUTRILITE Quality Engineering Manager, Sam Kilgore

Et hakk over vanlig kosttilskuddsproduksjon

«Den beste delen av jobben for meg, og det som får meg opp av sengen om morgenen, er at jeg er omgitt av talentfulle og hardtarbeidende profesjonelle medarbeidere som også kan kunsten å ha det gøy!», sier Sam med et stort smil. Han er glad i teamet sitt og er like oppmerksom på at de skal ha livskvalitet på arbeidsplassen som han er på kvaliteten i arbeidet de gjør. «For øyeblikket har morsomhetene blitt flyttet over til virtuelle samlinger på nettet, men vi finner fremdeles måter å ha det gøy på», legger han til. «Å finne balansen mellom arbeid og det sosiale på denne måten hjelper oss virkelig å fokusere på målet om å levere kvalitetsprodukter.»

Sam tar seg tid til å forklare teamets viktigste ansvarsområder: «Vårt daglige arbeid er fokusert på å bygge inn kvalitet i nye Nutriway-produkter, samarbeide med leverandørene om levering av råvarer av høy kvalitet og å administrere komponentene i de ulike programmene våre», sier han. Og mens denne listen triller ut av Sams munn med en utrolig letthet, er hvert av disse trinnene kritisk for å bevare kvaliteten som Nutriway-merket har blitt kjent for.

Ikke bare et varemerke ...

Nutriway er verdens ledende varemerke på vitamin- og kosttilskudd*, ikke bare fordi det er det eneste globale vitamin- og kosttilskuddselskapet som dyrker og høster ingredienser på sine egne, bærekraftige gårder, men på grunn av de konsekvente kvalitetsstandardene. Faktisk er alle Nutriway-eide gårder sertifiserte som bærekraftige i tråd med amerikansk lovgivning, og for de botaniske ingrediensene som kommer fra partnergårder, bruker de bærekraftige landbruksmetoder som er NutriCertTM-sertifisert. Å utvikle en formel for et Nutriway-produkt er én sak, men å opprettholde kvaliteten under og etter distribusjonen er et virkelig merke på en kvalitetsprodusent.

NUTRILITE supplements being packaged

Og dette er et ansvar som Sam og ekspertteamet hans tar veldig alvorlig. Fra full spesifikasjonstesting til prosessverifisering og -validering og fra overvåking av produksjonskvaliteten til å følge nøye med på trender i kundeklager, sikrer de at hvert enkelt av dine favorittkosttilskudd, uansett om det Nutriway Vitamin D eller Vitamin B Plus Dual-Action, produseres i samsvar med de høye standardene. «De ultimate målene for kvalitetsprogrammene våre er å sørge for suksess for Nutriway-merket, ABO-ene våre og kundene våre», sier Sam. «Og å passe på at vi konsekvent leverer på løftet om kvalitet.»

*Kilde: http://www.Euromonitor.com/amway-claims

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår