Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
young woman eating salad nutricosmetics © Colin McCarthy

Truvivity: Hva er forskjellen?

Ernæring & velvære

Hvis du ikke er sikker på hvordan du kan dra full nytte av kraften i nutrikosmetikk med Truvivity og Truvivity OxiBeauty by Nutriway, står vi klare til å hjelpe deg.

Selve ideen om nutrikosmetikk er enkel: Ekte skjønnhet starter dypt under overflaten. Selv om hudpleie- og skjønnhetsprodukter er deilige og en fantastisk måte å håndtere hudens personlige behov på så den gløder , bør du ikke forsømme det som skjer på innsiden. Det er tross alt slik at mye viktig celleutvikling og celledannelse foregår under overflaten.

Truvivity by Nutriway anerkjenner dette og tilbyr en måte å støtte hudens funksjon og struktur innenfra med to fantastiske serier: Truvivity by Nutriway og Truvivity by Nutriway OxiBeautyTM Disse utrolige produktene kombinerer kunnskapene fra ArtistryTM og NutriwayTM for å hjelpe deg å gi huden næring og beskytte den mot oksidativt stress. Hvis du er klar til å la din indre skjønnhet stråle, kan du nå se hvordan du kan fastslå hvilket Truvivity-produkt du bør bruke – og når du bør bruke det – for å få de beste resultatene.

Et nærmere blikk på produktene

Truvivity by Nutriway er delt inn i to serier som begge har sitt bestemte formål. Den grønne Truvivity Beauty Powder Drink og Beauty Supplement konsentrerer seg om å tilføre næring og beskyttelse gjennom hele dagen, mens den lilla Truvivity OxiBeauty Beauty Drink og Beauty Supplement gir beskyttelse mot de skadelige virkningene av oksidativt stress. La oss se nærmere på hver av dem:

Den grønne holistiske skjønnhetsløsningen Truvivity by Nutriway:

Vil du gi huden din en ekstra næringsrik boost? Denne serien fokuserer på å sikre at skjønnheten gløder innenfra. Ikke bare hjelper den deg å øke fuktighetsnivået, den styrker også de fuktbevarende komponentene i huden ved å støtte dem med et utvalg av vitaminer og mineraler. Eller, mer spesifikt:

  1. Truvivity Beauty Supplement – Inneholder vitamin A, vitamin C og sink, som bidrar til å forbedre hudens utseende og hvordan den føles ved å beskytte cellene mot oksidativt stress og fremme hudens normale funksjon. Det er også viktig å ta dette kosttilskuddet rett før leggetid, siden det bidrar til å levere næringsstoffene som lindrer huden mot oksidativt stress gjennom den styrkende søvnsyklusen.

  2. Truvivity Beauty Powder Drink – Ikke bare har den en deilig grapefruktsmak, den er også full av vitamin C utvunnet fra ekstrakt av acerolakirsebær som er dyrket på Nutriways egne gårder. Den inneholder også sink, som bidrar til å vedlikeholde en normal hud. C-vitamin bidrar til normal dannelse av kollagen, som i sin tur bidrar til at huden fungerer normalt, og reduserer trøtthet og utmattelse.

Tips: Mens Truvivity vil gi deg næring fra innsiden, bidrar Artistry HYDRA-V-serien til å tilføre huden næring fra utsiden.

Den lilla holistiske skjønnhetsløsningen Truvivity by Nutriway OxiBeauty:

Vil du beskytte huden og utsette de synlige tegnene på aldring? Denne serien fokuserer på å beskytte huden mot oksidativt stress. Søvnmangel, forurensning og dårlig inneklima, stress samt usunne valg angående kosthold og livsstil vil ofte føre til at aldringsprosessen går fortere. Ingrediensene i denne todelte løsningen bidrar til å bekjempe frie radikaler og oksidativt stress slik at du kan gløde innenfra. Eller, mer spesifikt:

  1. Truvivity OxiBeauty Beauty Supplement – Inneholder blant annet kobber, som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress, samt surbær og salvie.

  2. Truvivity OxiBeauty Beauty Drink – Er full av vitamin E og inneholder også PhytoBeauty Complex med kamille og solbær. Vitamin E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress for en strålende vakker hud, og tilfører samtidig støtte mot frie radikaler gjennom hele dagen – spesielt hvis du har tatt OxiBeauty Beauty Supplement tidligere på dagen.

Tips: Komplementer den holistiske skjønnhetsløsningen OxiBeauty med en hudpleierutine med Artistry YOUTH XTEND-serien .

Som du ser gir hver av seriene klare fordeler for huden din. Hvis du virkelig vil la din indre skjønnhet gløde gjennom hele dagen, kan du imidlertid godt ta alle fire ... i riktig kombinasjon.

Når (og hvordan) du bør bruke Truvivity- og Truvivity OxiBeauty-produktene

La oss se nærmere på når du bør ta de ulike produktene for å oppnå optimale resultater.

  1. Morgen – Begynn dagen med Truvivity Beauty Powder Drink og Truvivity OxiBeauty Beauty Supplement. Hvorfor? Ved å innta denne kombinasjonen om morgenen – kanskje før den daglige morgenyogaen eller ved frokostbordet med familien – vil få deg i gang med en oppfriskende boost som hjelper deg å se ung ut og føle deg vel fra innsiden.

  2. Middag – Selv om du bare kan ta en kort lunsjpause, bør Truvivity OxiBeauty Beauty Drink være en del av planene. Pulveret, som er pakket i porsjonsposer, klare til bruk, er raskt og enkelt å blande med et glass vann. Og du kan nyte den før eller etter at du spiser lunsj.

  3. Kveld – Det spesielle Truvivity Beauty Supplement er bra å innta om kvelden. Det er faktisk spesielt formulert for å inntas før du legger deg, siden den forsterker de gode virkningene av kroppens naturlige, gjenoppbyggende søvnsyklus, slik at huden kan få næring fra innsiden. Husk å ta to tabletter hver kveld slik at du kan fylle opp huden med næring.

© iStockphoto

Sist, men ikke minst:

I stedet for å kjøpe disse produktene hver for seg, kan du nå kjøpe dem i to pakker: Truvivity Beauty Powder Drink and Supplement Bundle og Truvivity OxiBeauty Beauty Drink and Supplement Bundle.

Husk at for at huden skal holde seg vakker med en strålende glød, er det viktig å opprettholde et sunt kosthold og en moderat mengde trening. Når du kombinerer dette med Truvivity by Nutriway, vil din indre skjønnhet kunne stråle gjennom hele dagen!

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår