Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Shutterstock

Støtt immunforsvaret ditt i vinter.

Ernæring & velvære

Det du trenger å vite for å støtte immunforsvaret ditt og føle deg positiv og energisk frem til våren

Det er en nesten magisk stemning i luften i overgangen fra sommer til høst. Når løvet begynner å falle fra trærne, temperaturen faller og luften føles skarpere og klarere. Med høsten kommer også en mulighet til å pakke seg inn i koseklær og skape koselige kvelder hjemme. Uansett hvor mye vi elsker en kosekveld hjemme, er det imidlertid ikke til å nekte for at de kortere, mørkere dagene om vinteren kan ha en innvirkning på både vår mentale og vår fysiske helse. Derfor kan det være lurt å planlegge i tide og skape en rutine og koststilskuddsvaner som kan bidra til å støtte immunforsvaret ditt når det trenger det som mest. Det du trenger å vite …

Kom deg ut mer

Det er lett å unngå å være ute i de kaldere månedene, men det å være ute, selv i korte perioder, har beviste fordeler. Det har for eksempel vist seg å forbedre humøret og gi energi, og det bidrar til å støtte immunforsvaret og opprettholde alminnelig god helse. En undersøkelse1 som er utgitt av Environmental Health and Preventive Medicine, viste at det å tilbringe tid ute, i naturen, kan ha en fordelaktig innvirkning på helsen. Mer spesifikt fant man at under og etter tiden som ble tilbragt ute, produserte kroppen mer av en bestemt celle som er spesielt målrettet mot skadelige, virusinfiserte celler. Men det er ikke alt – de fant også at tid tilbragt ute bidrar til å redusere følelser av angst og depresjon, og at det til og med forbedrer korttidshukommelsen2. Så pakk deg inn og kom deg ut – hvorfor ikke ta en rask spasertur i lunsjpausen?

© iStockphoto

Ta solskinnsvitaminer

Å passe på at du får i deg tilstrekkelig med vitamin D, spesielt i vintermånedene – og spesielt hvis du bor på den nordlige halvkule – er kritisk av mange grunner. Vitamin D bidrar for eksempel til å ta vare på skjelettet og støtter et velfungerende immunforsvar. Dessverre er D-vitaminmangel utbredt blant 40,4 % av den europeiske befolkningen, uavhengig av alder, etnisitet og breddegrad3. Utmattelse, muskelsmerter og dårlig humør kan alle være tegn på D-vitaminmangel.

Huden produserer hovedsakelig vitamin D når den kommer i kontakt med UV-stråling, så i motsetning til andre vitaminer er ikke kvoten så lett å fylle bare via kostholdet. Heldigvis vil én tablett av NUTRIWAY Vitamin D om dagen dekke hele behovet for solskinnsvitaminet. NUTRIWAY Vitamin D er avledet fra naturlige kilder og bidrar til å vedlikeholde immunforsvaret og opprettholde normal muskelfunksjon.

Støtt immunforsvaret

Immunforsvaret ditt trenger all den støtte det kan få i de mørkere månedene. Et variert kosthold av fargerike frukter og grønnsaker, samt magert kjøtt, fisk og meieriprodukter, kan bidra til å støtte immunforsvaret, men å supplere kostholdet med kosttilskudd av høy kvalitet kan også hjelpe.

Vitamin C og flere B-vitaminer er kjent for å være bra for immunforsvaret. Og heldigvis har NUTRIWAY de perfekte produktene til å hjelpe deg gjennom vinteren. La oss se nærmere:

  1. NUTRIWAY Vitamin C Plus – C-vitaminet i dette kosttilskuddet spiller en viktig rolle i å opprettholde immunforsvarets normale funksjon med antioksidantstøtte, samtidig som det bidrar til å danne kollagen i huden. Tilskuddet er også utformet for å slippe C-vitaminet langsomt ut i kroppen for å maksimere opptaket.

  2. NUTRIWAY Vitamin B Plus Dual-Action – Dette fantastiske produktet inneholder 100 % av RI (referanseinntaket) av alle de åtte essensielle B-vitaminene. Med NUTRIWAYs dobbeltvirkende teknologi sikrer det optimal frigivelse av hvert eneste B-vitamin. Fordelen for deg er at vitaminene slippes langsomt ut i kroppen så du får seks B-vitaminer gjennom åtte timer og føler deg i storform hele dagen.

1 Environmental Health and Preventive Medicine, akademisk artikkel, «Effect of forest bathing trips on human immune function»
2 Akademisk artikkel,
«Interacting with Nature Improves Cognition and Affect for Individuals with Depression»
3 Akademisk artikkel,
«Vitamin D deficiency in Europe: pandemic?»

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår