Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Amway

NUTRIWAY bærekraftig landbruk

Ernæring & velvære

Vi vil gjerne presentere deg for Gerardo Gordillo, daglig leder på Nutrilite-gården i Mexico. Han har mye å si om jordbruk, miljøet og bærekraftig landbruk – og om hvordan de former NUTRIWAYs kosttilskudd.

Gerardo, som alltid møter deg med et glimt i øyet, en rask replikk og en smittende karisma, har alle de egenskapene en god leder trenger. Han er en person mennesker fra alle typer bakgrunn ser opp til. Han har for vane å blande seg inn i ungenes fotballkamp på veien når han skal møte teamet sitt av bønder på Nutrilite-gården El Petacal i Mexico

Gerardo with his NUTRILITE sustainable farming team © Amway

Gerardo omgitt av teamet på gården

Kort sagt vet Gerardo hvordan han skal holde et team sammen, motivert og engasjert i landbruk og bærekraft. Dette er et talent han vet å utnytte i arbeidet med å lede den fantastiske gruppen med bønder som utgjør lokalsamfunnet hans, og å dele sin lidenskap for jordbruk, bærekraft og miljø med dem.

Nutrilite-gården El Petacal i Mexico

Den meksikanske gården dekker over 643 hektar i den sørvestlige delstaten Jalisco. Gården, et bilde på bærekraftig landbruk, ligger inne i en liten dal, hvor det fuktige, subtropiske klimaet gir tørre, milde vintre og varme, våte somre – perfekte forhold for å dyrke næringsrike planter til NUTRIWAY-produktene . I tillegg, og like imponerende, har bøndene på El Petacal også en meitemarkfarm – en jordbrukspraksis som gir mer enn 260 000 liter med fuktig muldjord hvert år for å tilføre næring til åkrene.

Sustainable agricultural methods include worm farming © Amway

Selv om Gerardo og teamet hans nå er stolte over sin tilnærming til jordbruk og det frodige miljøet de har skapt, tok det tid før bøndene forstod målene for det miljøvennlige og bærekraftige landbruket. Gerardo sier: «Da vi kom hit, var det ingenting her. Dette var et fattig område som var sårbart for ulike miljøskader og ga veldig få muligheter. Mens så begynte vi å pumpe vann og dyrke jorda, og vi kunne tilby faste jobber til menneskene i lokalsamfunnet.» I dag, etter mange års hardt arbeid, har NUTRILITE sysselsatt mennesker som Gerardo for å gi jobber og levebrød til flere hundre familier i nærområdet, samtidig som de skaper en landlig oase som produserer flere tusen tonn med næringsrike råvarer. Gerardo fortsetter: «Dette er et sted hvor barn og familier kan vokse ved at vi tilfører verdier til lokalsamfunnet. Nå som de ser hva de faktisk kan dyrke med selskapet, tror jeg vi har endret en hel generasjon.»

The NUTRILITE Mexico farming team © Amway

Hvordan opprettholder El Petacal sitt bærekraftige landbruk?

Gerardo og teamet hans av Nutrilite-bønder unngår jordbruksmetoder som ikke er bærekraftige, for enhver pris. «Jordbruksmetoder som ikke er bærekraftige, vil ikke tåle tidens tann, og hvis de blir bevart med tvang, vil de bli mer kostbare på alle måter – økologisk, økonomisk og sosialt», sier han. Derfor innfører El Petacal bærekraftige jordbruksmetoder i liten skala, noe som kan få store ringvirkninger. Meitemarkfarmen er bare ett eksempel. Gerardo forteller: «Meitemarkfarmen ble etablert for flere år siden med bare 12 kokonger som vi tok fra min personlige samling. Nå har vi 5000 kg med levende, røde California-meitemarker. Disse markene er er fantastisk tilskudd til jordbruket her på El Petacal. Når de får de riktige forholdene, kan meitemarkene leve i mer enn 15 år og legge egg kontinuerlig.

Sustainable farmers at work © Amway

Gerardo er engasjert når han forklarer videre: «Meitemarkenes avføring er det vi kaller muldjord – et av de beste naturlige næringsmidlene du kan bruke til å dyrke jorda. På El Petacal bruker NUTRILITEs ansatte noe av den naturlige gjødselen til å gi voksende planter næring, og noe som fyllmateriale for brettene de bruker til å utvikle stiklinger i før de plantes ut. Gerardo sier: «Forberedelser og jordforvaltning er grunnlaget for vårt arbeid med bærekraftig landbruk.

Hva Gerardos jobb går ut på

Å produsere NUTRIWAY-ingredienser over hele verden er ikke så enkelt som å bare vanne og høste. For Gerardo betyr det å være bevisst på forvaltningen av jorda og bærekraftig landbruk samtidig som han også sikrer at teamet hans av bønder følger bærekraftig praksis – fra å opprettholde en sunn og næringsrik jord slik at frø og planter kan vokse frodig i sitt unike miljø, til vekselbruk av jorda, bruk av dekkvekster og andre jordbruksmetoder. «Hver gang en ansatt berører et frø, velger jord eller høster avlingen, går vi gjennom en kvalitetskontroll», sier Gerardo.

Gerardo forsikrer seg også om at frøene er nøye utvalgt, riktig sådd og godt tatt vare på – alt samtidig som han opprettholder bærekraftige jordbruksmetoder – for å sikre at resultatene i form av planter, frukt eller ekstrakter er av høyeste kvalitet og fulle av vitaminer, fytonæringsstoffer og mineraler. Som Gerardo forklarer: «Bærekraftig landbruk handler om ernæring og å ta vare på jorda så du får gode næringsstoffer og sunne avlinger.

Hvis du vil ha mer informasjon om NUTRILITE og NUTRIWAY, kan du klikke her .

Sustainable farmers © Amway

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår