Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Getty Images

Vis din indre glød

Ernæring & velvære

Hver dag utsettes huden din for utvendige og innvendige elementer som kan påvirke helsetilstand eller utseende. Finn ut hvordan du kan støtte den bedre med NUTRIWAY™.

Uansett om du går en tur, reiser til jobben eller ganske enkelt slapper av hjemme, blir huden din konstant utsatt for elementer som sterkt UV-lys, tørr luft og forurensning. Selv om du kan håndtere mye av dette med en god hudpleierutine, finnes det andre faktorer du ikke må glemme. Når du alltid er på farten for å få mest mulig ut av hver dag, kan livsstilen din føre til at det blir vanskelig å opprettholde balansen. Arbeid og familieliv kan være stressende, du kan få for lite søvn eller synes det er vanskelig å holde på et sunt kosthold. Denne kombinasjonen er en katalysator for oksidativt stress, og det kan føre til for tidlig aldring av huden.

En løsning som bidrar til å håndtere disse utfordringene og gi huden din en sunn glød, er TRUVIVITY™ by NUTRIWAY OxiBeauty™. Denne ferdiglagede løsningen består av en drikk og et kosttilskudd som bidrar til å beskytte huden fra innsiden. Når den tas hver dag, vil denne spesielle kombinasjonen bidra til å sikre at du får alle de næringsstoffene du trenger gjennom hele dagen, slik at du kan føle skjønnheten innenfra.

Hvordan virker TRUVIVITY OxiBeauty på huden?

Huden består av to hovedlag: dermis, som er det indre laget, og epidermis, som er det ytre laget, det laget du har mest kontakt med. Det første laget er der hudcellene blir født. Dette laget har direkte kontakt med blodtilførselen som tilfører antioksidanter og andre næringsstoffer til nye hudceller. Hvis vi kan behandle hudcellene der de blir til, vil de være sunnere når de en gang kommer til overflaten og bedre forberedt på å tåle utvendig hudpleie. Det er viktig å huske at huden gjenspeiler din indre velvære. Når du bruker den todelte TRUVIVITY OxiBeauty-løsningen, tar du vare på ditt innvendige jeg – og immunforsvaret ditt – ved å behandle huden både innvendig og utvendig.

Hva er TRUVIVITY OxiBeauty?

© Amway

TRUVIVITY OxiBeauty er et kosttilskudd som inneholder ingredienser som er utvunnet fra naturlige kilder. Når du kombinerer drikken og kosttilskuddet – fulle av plantebaserte ingredienser – med et balansert kosthold og en sunn livsstil, vil du bidra til å forbedre din naturlige glød og beskytte deg selv mot oksidativt stress.

La oss ta en nærmere kikk på noen av ingrediensene i TRUVIVITY OxiBeauty og hvordan de fungerer.

TRUVIVITY OxiBeauty Supplement inneholder både kobber og PhytoVibrant™ Complex av aroniabær og salvie. TRUVIVITY OxiBeauty Drink inneholder E-vitamin og PhytoBeauty™ Complex av kamille og solbær.

© Amway

Huden gjenspeiler din indre velvære. Ta vare på ditt indre jeg med TRUVIVITY™ by NUTRIWAY OxiBeauty™.

Dette er det disse ingrediensene kan gjøre:

  1. Kobber bidrar til å beskytte celler mot oksidativt stress, og bidrar også til normal hudpigmentering og til at immunforsvaret fungerer normalt.

  2. Aroniabær bidrar til å beskytte celler mot skader fra frie radikaler forårsaket av oksidativt stress.

  3. Salvie inneholder antioksidanter som bidrar til å beskytte celler og vev mot oksidering.

  4. E-vitamin bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

  5. Kamille inneholder naturlig forekommende antioksidanter som bidrar til å beskytte celler og vev mot oksidering.

Best av alt er det at tre av de fire plantene som brukes i OxiBeauty (aroniabær, kamille og solbær), er dyrket på gårder som er European NutriCertTM-partnere. Disse gårdene må bestå et NutriCert-sertifiseringsprogram som krever at gårdene er sporbare, bærekraftige og sosialt ansvarlige. Salvien kommer fra en Nutrilite-gård i Mexico som følger prinsippene for bærekraftig landbruk. Nutrilite er alltid på jakt etter optimale miljøer for plantene sine for å sikre at de når sitt maksimale potensial og leverer ingredienser av høy kvalitet til NUTRIWAY-produktene.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår