Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Stocksy

Styrk benbygningen

Ernæring & velvære

Benbygningen er noe av det som skiller deg fra en vannmanet, men har du noen gang tenkt over hva benbygningen egentlig trenger for å holde seg sunn og sterk? Hvis ikke, finner du noen gode råd her.

Som et rammeverk for organene dine, som bidrar til bevegelse og produksjon av røde og hvite blodceller, samtidig som det forhindrer at hjernen din lander oppå lungene, er skjelettet en av de viktigste kroppsdelene dine. Det lagrer mineraler som kalsium og fosfor, som til gjengjeld gjør skjelettet sterkt.

Så med tanke på hvor viktig det er, hvordan kan du sørge for at skjelettet holder seg så sunt og friskt som mulig? Svaret er enkelt nok: med et balansert kosthold som er rikt på kalsium, magnesium og D-vitaminer – med en god porsjon regelmessig, fysisk trim i tillegg, selvfølgelig!

Her er noen av favorittoppskriftene våre for iCook . De inneholder en god blanding av kalsium, magnesium og andre viktige vitaminer og mineraler som hjelper deg til å ta vare på helsen – og skjelettet. Og det beste er at du kan tilberede alle oppskriftene med iCook-redskapene dine. Det skulle heller ikke undre oss om noen av disse ble barnas nye favoritter.

Eggesalat med avokado

Denne sunne eggesalaten med avokado, som også kan brukes som pålegg, er fantastisk til frokost eller som smårett. Avokado er en god kilde til sunne fettstoffer, og egg inneholder D-vitaminer – en viktig ingrediens for god skjeletthelse. De friske, grønne salatbladene tilfører også en hel del kalsium og andre vitaminer og mineraler.

© Amway

Se hvordan du lager eggesalat med avokado på Amagram , eller last ned oppskriften som PDF / ePub her.

Regnbuesalat

Det beste med denne enkle regnbuesalaten er ikke at den inneholder en rekke farge- og næringsrike grønnsaker, eller at du sannsynligvis har mange av ingrediensene hjemme allerede, men at du kan erstatte og blande ingrediensene med det du måtte ha for hånden i kjøleskapet og matboden. Bare sørg for at du bruker friskest mulig grønnsaker, og så er det bare å kjøre på. Og nevnte vi at det ikke en gang er nødvendig å koke eller steke noe? Alt som trengs er litt hakking og blanding!

Og siden den inneholder masse fargerike ingredienser, er dette en iøynefallende rett som barna også kommer til å like. Dersom de ikke er helt overbevist, kan du prøve å servere den anrettet som en regnbue og se om ikke det gjør susen.

© Amway

Se hvordan du lager regnbuesalat på Amagram , eller last ned oppskriften som PDF / ePub her.

Grønnsakrisotto

Som du kanskje allerede vet, er ost en rik kilde til kalsium. Og når du lager denne smakfulle risottoen, ser du fort at den inneholder en herlig porsjon med næringsrik ostemagi! Enda viktigere er det at den inneholder en rekke sunne grønnsaker fylt med næringsstoffer som magnesium, og rikelig med fiber. Akkurat som med regnbuesalaten er det gode sjanser for at du allerede har mange av disse ingrediensene hjemme.

© Amway

Se hvordan du lager grønnsakrisotto på Amagram , eller last ned oppskriften som PDF / ePub her.

Granolabarer

Disse velsmakende granolabarene blir garantert like populære blant de voksne som blant barna. Ikke bare er de en god kilde til proteiner og næringsstoffer som kalsium og magnesium, de er også superenkle å lage – og kjempegode.

© Amway

Se hvordan du lager granolabarer på Amagram , eller last ned oppskriften som PDF / ePub her.

Bevar skjeletthelsen med NUTRIWAY

Hvis du er redd for at kostholdet ditt mangler noen av næringsstoffene som fremmer god skjeletthelse, eller du bare vil være på den sikre siden, er det hjelp å få hos Nutriway. Kombinasjonen av kalsium og magnesium i NUTRIWAY Cal Mag D Plus bidrar til å vedlikeholde en normal benbygning, og D-vitaminene bidrar til normalt opptak av kalsium. Hvis du er bekymret for om barna dine får i seg nok næringsstoffer, har NUTRIWAY også noen gode alternativer for de små.

Med en deilig smak av blandet frukt er NUTRIWAY Chewable Cal Mag tyggetabletter en smakfull måte å legge grunnlaget for god skjeletthelse på. NUTRILITE Chewable Cal Mag inneholder kalsium og magnesium som spiller en viktig rolle i oppbyggingen av en solid benbygning og sunne, sterke tenner.

Det velsmakende kosttilskuddet NUTRIWAY Kids Omega-3 tyggetabletter med deilig smak av blandet frukt, inneholder ikke bare gunstige fettsyrer fra bærekraftig fiskeolje, det tilfører også D-vitamin som støtter normal vekst og utvikling av skjelettet.

Husk at god helse er avhengig av et sunt kosthold og regelmessig trim. Stå på!

Beslektet innhold

5 måter å støtte immunforsvaret på

Aktiv livsstil

Mer

Sum, sum, Bee Bee

Vitaminer og kosttilskudd

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår