Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Forstå behovene for kosttilskudd

Ernæring & velvære

Hva er viktigst når du skal velge riktig mat og kosttilskudd? Tips: Det er antakelig ikke det du tror.

Kalsium, vitamin B12 , C, D, folsyre, aminosyrer, fettsyrer, omega-3 – det finnes en uendelig liste av ingredisenser som dukker opp hver gang emnet kosttilskudd kommer opp i en samtale. Men hva om vi sa at du burde tenke forbi mineraler og vitaminer for å sikre at det du tar inn i kroppen, ikke bare støtter opp om helsen via ernæring, men er laget av ingredienser du kan stole på? Hva om vi utfordret deg til å tenke på hvem som har laget kosttilskuddene dine?

I denne serien vil vi ta deg med på en virtuell reise fra frø til kosttilskudd for å hjelpe deg å forstå NUTRIWAYTMs tilnærming til helse og ernæring. I den første delen skal vi se på hvordan du kan fastslå hvilke kosttilskudd du bør ta, ved å se på ting fra et litt annet perspektiv.

Hvilke kosttilskudd bør du ta?

© Andrew Maguire

Uansett livsstil har de fleste av oss noe til felles: Når vi velger riktig kosttilskudd for å utfylle et balansert kosthold, leser vi på pakningen for å se at tilskuddet inneholder viktige vitaminer og mineraler. Det virker logisk, men ett veldig viktig trinn mangler – å finne ut hvor det kommer fra.

Sannheten er at før du ser etter de riktige, plantebaserte kosttilskuddene for å fylle eventuelle hull i kostholdet, vitamin D for å hindre vitaminmangel om vinteren, sommeren eller når du er mye innendørs, vitamin C for å støtte immunforsvaret eller all planteprotein som tilskudd til et vegansk kosthold – bør du tenke litt mer på hvordan kosttilskuddet er laget. Alle kosttilskudd blir tross alt ikke laget på samme måte, og ikke alle selskaper i kosttilskuddsindustrien har samme tilnærming. Så når du har funnet ut av kosttilskuddsbehovene dine, er det lurt å begynne med å forstå hele reisen. Dette er vår reise ...

NUTRIWAYs arv: natur og vitenskap i harmoni

© Brian Guido, Andrew Maguire

For mer enn 80 år siden, før bærekraft ble moderne, før noen snakket om noe som helst plantebasert, og da multivitaminer fremdeles var relativt nye, formet Dr Carl Rehnborg en banebrytende filosofi. Mens han bodde i Kina, hadde han observert at mennesker som holdt seg til et plantebasert kosthold, trukket ut av ekte matkilder, hadde bedre liv enn de som ikke gjorde det. Dette fikk han til å forske på og identifisere plantenes bestanddeler for å utvikle ikke bare ett av de første multivitamintilskuddene, men også en filosofi som forente natur og vitenskap.

Helt siden denne veldig tidlige historien har NUTRIWAY aldri vaklet. Helt frem til i dag fortsetter dette merket å bry seg om jord, planter og frø, i tillegg til vitenskapelig forskning. Det som kanskje er mest slående, er imidlertid menneskene – bøndene og forskerne – som kommer sammen for å holde denne arven levende.

Jeg har laget kosttilskuddet ditt

Vi lever i en tid når det å dyrke mat hjemme – eller til og med i nabolaget – ikke lenger er vanlig. Det er imidlertid viktig å vite hvem som dyrker, høster, skaper og pakker det som inngår i kostholdet ditt – uansett om det gjelder animalske produkter, frukt og grønt, mineraler eller daglige kosttilskudd.

På grunn av dette, og fordi de beste historier alltid fortelles gjennom menneskers erfaring, vil vi gjerne ta deg ett skritt nærmere musklene og hjernene som former NUTRIWAYs tilnærming. I løpet av de kommende månedene tar vi deg med på en virtuell reise fra markene i Brasil og Mexico der Joaquim Duran og Alberto Vega pleier de bærekraftige gårdene, inn i Alli Klosners laboratorium, hvor hun bruker mye tid på å kikke intenst i prøverør for å vurdere alt fra næringsinnhold til potensielle helsemessige fordeler, og kvalitetskontrollen der Samuel Kilgore holder vakt over NUTRIWAY-vitaminer og kosttilskudd på den siste etappen av reisen.

Gjennom denne serien skal vi ta dere dypere inn enn noen gang før, så dere kan høre fra de faktiske personene som opprettholder NUTRIWAYs standarder. Så neste gang du lurer på hvilket kosttilskudd du bør ta – uansett om det handler om benbygning eller immunforsvar, ekstra vitaminer eller andre viktige næringsstoffer – vet du at du kan stole på at NUTRIWAY vil holde deg og familien din trygg.

Er du klar til å begynne på reisen? Følg med her!

Beslektet innhold

Støtte i form av kosttilskudd

Vitaminer og kosttilskudd

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår