Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Colin McCarthy

Reduser hudens aldringstegn fra innsiden

Ernæring & velvære

En dobbel løsning som er lett å ta, beskytter mot oksidativt stress hele dagen.

Livet er fullt av utfordringer – og gjennom årene utsettes vi også for ulike forhold og situasjoner som samlet sett får innvirkning på hvordan vi ser ut og føler oss. Forhold til andre og våre personlige og profesjonelle liv fyller opp kalenderne våre til vi knapt har tid til å gjøre noe godt for oss selv. Når du kommer opp i trettiårene, blir de daglige beslutningene som gjelder livsstil, hudpleie og kosthold, etter hvert mer synlige på huden.

Bekjemp de frie radikalene

Hvilke faktorer setter fart på aldringsprosessen i huden?

  1. Stress – Dette kan påvirke oss akkurat nå, med adrenalinfylte hendelser og bekymringer om både profesjonelle og personlige situasjoner – og livet blir mer innfløkt med alderen. Stress kan også treffe oss i bakspeilet – noen av oss viser seg sterke når det står på som verst, men så snart lettelsen over å ha klart seg gjennom noe, kommer, viser huden oss at det ble for mye for oss – med urenheter, tørre flekker og noen ekstra linjer.

  2. Søvnmangel – Noen ganger prøver vi å bruke flere av de 24 timene i døgnet til å få ting gjort, i stedet for gi oss selv vår velfortjente hvile. Å fortsette å arbeide lenge etter sengetid eller å stå opp etter bare noen få timers søvn tar på kroppen. Beviset er mørke ringer under øynene og gusten hud.

  3. Innendørs forurensning – Skjulte fiender i våre egne, koselige hus har kanskje ikke noen særlig effekt i minimale, daglige doser, men det samler seg opp over tid og påvirker hvordan huden føles og ser ut. Dette kan for eksempel være matos fra kjøkkenet eller restutslipp fra produkter og materialer i selve huset – inkludert tekstiler og maling.

  4. Kosthold og livsstil – De av oss som lever travle liv, drikker ofte for mye koffeinholdig drikke eller griper til for mange søte og salte snacks for å holde oss gående gjennom dagen. Kanskje er vi ikke så fysisk aktive som vi skulle vært heller, noe som kan bidra til en oppbygging av toksiner og gjøre huden slapp. De som røyker legger enda flere år til hudtonen.

Verdsett og beskytt deg selv

En enkel måte å angripe alle disse utfordringene på og holde huden frisk og ung, er en ferdiglaget, todelt løsning for å beskytte den fra innsiden. TRUVIVITY by NUTRIWAY Oxibeauty™ består av en drikk og et kosttilskudd som du tar hver dag. Den todelte løsningen er for å sikre at du får all beskyttelsen du trenger gjennom hele dagen.

Om morgenen tar du to av TRUVIVITY Oxibeauty beauty solution-pillene med litt vann for å skape en beskyttende buffer mot frie radikaler for dagen som kommer. Ta med en porsjonspose med TRUVIVITY Oxibeauty Drink i vesken så du har den til senere på dagen. Drikken støtter kroppens beskyttelse mot oksidativt stress. Uansett om du er hjemme, på et kontor eller et annet sted, kan du ganske enkelt løse opp pulveret i porsjonsposen i et glass vann og nippe til det – enkelt!

© April Faidit, Jess Weal, Molly LaBeff, Austin Langlo

En helt ny begynnelse

Å ta drikken og kosttilskuddet er en god måte å mate huden på så den gløder av liv. Dette gir deg fornyet selvsikkerhet, og er en perfekt måte å sparke i gang andre nye vaner på. Du kan for eksempel prøve å legge deg en time tidligere de nærmeste dagene og se hvor oppfrisket du vil føle deg. Innarbeid mer frisk frukt og grønnsaker i kostholdet med enkle, hjemmelagde smoothies. Drikk et glass vann hver time i løpet av dagen. Bruk tiden mens du pusser tennene eller henger opp klesvasken til å ta noen strekkøvelser. Hold deg til noen nye, sunne vaner, så vil de før du vet ordet av det, ha blitt en del av hverdagen – som vil gjenspeiles i utseendet!

Ingredienser som får deg til å gløde

TRUVIVITY Oxibeauty Drink har en deilig smak av frukt takket være aroniabærene, men inneholder i tillegg også vitamin E, som hjelper huden å motstå oksidativt stress, samt PhytoBeauty™ Complex, som inneholder kamille og solbær.

Skjønnhetsløsningen inneholder aroniabær og salvie – PhytoVibrant™ Complex – som bidrar til å beskytte huden mot skader fra frie radikaler. I tillegg bidrar kobber til å regulere hudens naturlige pigmentering.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår