Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© iStockphoto

Omega3-fettsyrer for alle!

Ernæring & velvære

Et daglig inntak av omega-3-fettsyrer kan bidra til å opprettholde ulike kroppsfunksjoner. Men hvordan kan du sikre at du bruker nok av disse sunne fettstoffene? Og hva er forskjellen på voksne og barn?

La oss klare opp i noen viktige detaljer før vi begynner. For det første: Omega-3-fettsyrer er en type fettsyrer som tilfører viktige næringsstoffer til kroppen. For å si det litt mer teknisk, består omega-3-fettsyrer først og fremst av tre fettsyrer EPA (eikosapentaensyre), DHA (dokosaheksaensyre) og ALA (alfa-linolensyre). Hver av disse syrene spiller en viktig rolle i kroppen – spesielt for hjerte og blodomløp og for at hjernen skal fungere normalt.

For det andre: Det er viktig å være oppmerksom på at menneskekroppen ikke kan produsere omega-3-fettsyrer selv, og dermed er fullstendig avhengig av eksterne kilder – enten gjennom kosten eller ved hjelp av kosttilskudd. Og det er nå det blir interessant ...

Så mye makrell du kan spise!

Selv om det er mulig å innta tilstrekkelig med omega-3-fettsyrer med et sunt kosthold, krever det mye planlegging og matvarer som ikke alle er så glade i – spesielt de yngste medlemmene i familien. Anbefalingene sier blant annet å spise en kombinasjon av fet fisk – for eksempel laks, makrell og sild – to ganger i uken, og i tillegg spe på med for eksempel nøtter, frø, grønnsaker og matoljer av ulike slag. Dette kan for eksempel være valnøtter, chiafrø, linfrøolje og rosenkål.

For å unngå kampen rundt middagsbordet, eller hvis du ganske ikke liker smaken av mat som inneholder mye omega-3, kan du i stedet velge ett av våre to kosttilskudd fra NUTRIWAY™ – NUTRIWAY Omega-3 Complex og NUTRIWAY Kids Omega-3 soft chews.

Et nærmere blikk på de viktigste, essensielle omega-3-fettsyrene og de største forskjellene mellom NUTRIWAY Omega-3 Complex og NUTRIWAY Kids Omega-3

Hva er forskjellen mellom NUTRIWAYs omega-3-produkter?

Selv om de to NUTRIWAYs omega-3-produkter for henholdsvis voksne og barn inneholder en kombinasjon av EPA og DHA, inneholder de to produktene ulike nivåer av disse essensielle fettsyrene som er viktige for ulike deler av kroppen. I tillegg inneholder de også vitaminer.

NUTRIWAY Omega-3 Complex

Spesielt skreddersydd for å oppfylle behovene til en voksen kropp:

  1. Støtte for hjerte-kar-helse*

  2. Inneholder mer EPA enn DHA + ekstra vitamin E

  3. Kapsel med fiskeolje

Ved å ta en kapsel hver dag vil du støtte kroppen din med de sunne fettsyrene som kanskje mangler i kostholdet ditt.

*EPA og DHA støtter en normal hjertefunksjon hos voksne.

NUTRIWAY Kids Omega-3

Spesielt utviklet for barn:

  1. støtte for normal utvikling og funksjon av skjelett og hjerne**

  2. inneholder mindre EPA enn DHA + ekstra vitamin D

  3. velsmakende, myke tyggetabletter helt uten ettersmak av fisk

**DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon. D-vitamin er nødvendig for at barna skal vokse normalt, og for at skjelettet deres skal utvikle seg normalt.

En smakfull tyggetablett per dag bidrar til å gi barna dine de verdifulle, essensielle fettsyrene.

I tillegg husker du kanskje Bee Bee fra Den lykkeligste gården i verden – han delte mye informasjon om NUTRIWAY Kids Omega-3 for noen måneder siden!

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår