Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

La oss skinne enda klarere

Ernæring & velvære

Beskytt huden mot oksidativt stress gjennom dagen med TRUVIVITY OxiBeauty

Livet er aldri kjedelig – faktisk heller det motsatte med familie, arbeid, trening og hobbyer – og våre fullpakkede dager og kalendere betyr at vi ofte brenner lyset i begge ender. Vi er oppe tidlig hver morgen, og hodene våre treffer hodeputen sent på kvelden når vi har tatt igjen arbeid etter at vi kom hjem og ungene er i seng.

I tillegg til en travel livsstil betyr livet i storbyer at bare det å åpne et vindu tvinger oss til å puste inn forurensning fra trafikkutslipp, industriavfall og fine støvpartikler. Når vi i tillegg tenker å tiltrekningen som tobakksrøyking fremdeles utgjør for mange, samt de mange fristelsene til å spise og drikke en mengde tomme kalorier som er tilgjengelige som en rask energikilde, blir resultatet ofte en matt og trist hud og en følelse av sløvhet. Men vi vil jo alle gjerne føle oss vel og ta oss så bra ut og se så unge ut som mulig – ved å skinne utover fra innsiden!

Førsteklasses plantekraft

Teamet bak TRUVIVITY by NUTRIWAY™ er overbevist om at skjønnhet kommer innenfra. Derfor tok de hensyn til alle disse faktorene da de utviklet en helt ny serie med nutrikosmetikk for deg. Vi lanserer: TRUVIVITY OxiBeauty™ Beauty Supplement og TRUVIVITY OxiBeauty Drink!

Akkurat som den første serien av TRUVIVITY by NUTRIWAY støtter TRUVIVITY OxiBeauty skjønnhet fra innsiden og ut med ingredienser som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress, og er et sømløst samarbeidsprosjekt mellom høykvalitetsmerkene ARTISTRY™ hudpleie og NUTRIWAY™ kosttilskudd. OxiBeauty-formelen går imidlertid et skritt videre.

Beauty Supplement inneholder kopper og det spesielle PhytoVibrant™ Complex, som består av aroniabær og salvie. Drikken er full av en blanding av vitamin E og PhytoBeauty™ Complex med kamille og solbær. Både salvie og kamille inneholder naturlig forekommende antioksidanter som bidrar til å beskytte cellene mot oksidering, mens aroniabær bidrar til å beskytte cellene mot eventuelle skader fra frie radikaler. Disse spesialutviklede produktene kan, sammen med et balansert kosthold, bidra til å støtte deg mot potensielle negative virkninger av miljøgifter, stressende livsfaser og livsstilsvalg som, over tid, gjenspeiles i huden.

Botaniske ingredienser av høy kvalitet, inkludert aroniabær, blandes sammen til den effektive TRUVIVITY OxiBeauty-formelen.

Planter som gir skjønnhet innenfra

De botaniske ingrediensene i TRUVIVITY OxiBeauty dyrkes på gårder som er sertifisert bærekraftige, akkurat som i alle andre kosttilskudd fra NUTRIWAY. Det betyr at hele prosessen for dyrking og innhøsting av disse verdifulle ingrediensene, fra frø til kosttilskudd, overvåkes for å sikre at den overholder strenge bærekraftsregler. Formlene inneholder ingen kunstige smakstilsetninger eller konserveringsmidler. Dette er den høyeste kvalitets- og sikkerhetsstandarden som kjøpere av både ARTISTRY og NUTRIWAY har vent seg til å kunne forvente av produktene de bruker eller inntar – og som dere fortjener!

Til tross for den lange, gjennomarbeidede prosessen som ligger bak produksjonen av disse høykvalitetsproduktene, er begge formatene av TRUVIVITY OxiBeauty raske og enkle å ta mens du er i farten. En liten porsjonspose av drikkepulveret kan ganske enkelt blandes med vann, og en tablett av kosttilskuddet er lett å svelge med kaldt drikke – uansett hvor du er. Det betyr at de er perfekte til å passe inn i en travel hverdag, og i håndvesken.

Styrk din naturlige glød og la din indre skjønnhet skinne gjennom hele dagen!

Kommer snart!

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår