Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Getty Images

Et godt grunnlag for det nye året

Ernæring & velvære

Gi immunforsvaret et løft og ta vare på deg selv og de du er glad i

På samme måte som sportsutøvere må mestre grunnleggende ferdigheter før de begynner på mer avanserte øvelser, og foundation alltid legger grunnlaget for resten av makeupen, finnes det også grunnleggende vitaminer og mineraler som gir generelle helsefordeler og hjelper deg med å holde infeksjoner i sjakk.

Med vintersesongen i full sving og en travel tid å se frem til etter nyttår, er det viktig å sørge for at kroppen din får i seg alle de viktigste næringsstoffene slik at den kan bygge opp nok motstandskraft. Gi immunforsvaret ditt et løft med C-vitaminer og en kombinasjon av vitaminer og mineraler. La 2020 bli året uten irriterende forkjølelser og influensaer!

Reduser sjansene for å bli forkjølet med strategier for en sunn livsstil.

En sunn livsstil er den første forsvarslinjen mot infeksjonssykdommer. Hele kroppen din, inkludert immunforsvaret, understøttes av strategier for en sunn livsstil. Noe av det viktigste du kan gjøre er å få nok søvn, trimme regelmessig, redusere stressnivået, ikke røyke, vaske hendene ofte, drikke mye vann, få litt sol på kroppen og holde vekten på et sunt nivå.

En av de mer utfordrende anbefalingene er å ha et kosthold som inneholder mye frukt og grønnsaker. Friske frukter og grønnsaker er sesongavhengige, og det kan derfor være utfordrende å sørge for at kostholdet er tilstrekkelig balansert hele året. I tillegg er det vanskelig å variere kosten tilstrekkelig dersom du ikke er i stand til å tilberede alle måltider selv, eller spise et variert utvalg av frukt og grønt til daglig. Det kan derfor virke nesten umulig å sørge for at du inntar nok vitaminer og mineraler til å holde alle funksjoner på topp.

Legg grunnlaget for et sterkt immunforsvar

Ved å innta multivitaminer og andre kosttilskudd daglig kan du dekke hele spekteret av vitaminer og mineraler på en praktisk og enkel måte. Foundational Trio Bundle fra Amway, med enten NUTRIWAY™ DOUBLE X™ multivitaminer eller NUTRIWAY Daily, bidrar til at kroppen får viktige grunnleggende næringsstoffer, blant annet mikro-, makro- og fytonæringsstoffer, døgnet rundt. NUTRIWAY DOUBLE X tilfører kroppen en balansert blanding av 12 essensielle vitaminer og 10 essensielle mineraler som er beriket med en spesiell blanding utvunnet av frukt, grønnsaker og urter. Kort sagt en kombinasjon som det ikke alltid er like enkelt å få i seg gjennom det vanlige kostholdet. Hvis du slurver litt med kostholdet i den travleste tiden etter nyttår, bidrar et regelmessig inntak av denne trioen til å holde formen på topp.

NUTRIWAY Daily inneholder alle vitaminene du vet at du trenger, i tillegg til viktige mineraler som du kanskje ikke en gang har hørt om, for å holde deg frisk og sunn uansett årstid. De viktige fettsyrene i NUTRIWAY Omega-3 Complex kan bidra til å erstatte manglende næringsstoffer i kostholdet: en kapsel inneholder ca. samme mengde som 28 g med laks, tunfisk eller sardiner. NUTRIWAY All Plant Protein inneholder 9 essensielle aminosyrer som ikke kan dannes i kroppen, og som derfor må tilføres gjennom kosten. Et sunt kvalitetsalternativ til tradisjonelle proteinkilder som rødt kjøtt, ost, egg og melk.

Se effekten av ekstra C-vitaminer

Hvis du vil ha en ekstra forsvarsmekanisme mot forkjølelse og influensa i 2020, er NUTRIWAY Vitamin C Plus utformet for å slippe C-vitaminer langsomt ut i kroppen for å maksimere opptaket. C-vitaminene i dette kosttilskuddet er utvunnet fra naturlige kilder, og bidrar til å beskytte immunforsvaret generelt, og cellene mot oksidativt stress. Barna kan velge NUTRIWAY Chewable C dersom de ikke liker smaken eller teksturen på andre kosttilskudd. Dette kosttilskuddet smaker godt av kirsebær og gleder både kroppen og smaksløkene!

Hvis du vil vite mer om NUTRIWAY Foundational Trio, kan du ta en titt på denne videoen !

Beslektet innhold

Hollywood star DOUBLE X

Ernæring & velvære

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår